ÖVERSÄTTARE SVENSKA - ENGELSKA TILL UPPDRAG INOM E-HANDEL

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett bolag som bedriver e-handel inom tryck- och profilsaker. Nu söker vår kund efter en duktig Översättare, då de ska översätta hela sin webbshop till Engelska. Som Översättare arbetar du på plats på kontoret så att du har kollegor nära till hands om du behöver hjälp eller fråga om någon specifik produkt. De är ett familjärt gäng med god stämning, kontoret är beläget i centrala Stockholm. Det är cirka 1000 produkter som ska översättas, samt cirka 100 produktkategorier och 20 informationssidor. Detta är ett tidsbegränsat uppdrag som förväntas pågå mellan 2-4 månader, beroende på hur fort det går i dialog mellan dig som Översättare och kund.

Företagsuppgifter

Vår kund är ett växande bolag inom tryck- och profilsaker. De säljer och levererar tryck-/profilsaker till företag i olika branscher. Produkter vår kund säljer är allt från pennor, påsar och reflexer till större eventtält och banderoller. Vår kund värdesätter kvalitet och erbjuder sina kunder kvalitét till förmånliga priser. De arbetar väldigt mycket via sin egen hemsida/webshop där de fokuserar på lättillgänglighet och tydlighet. Idag är vår kund 14 stycken anställda i Sverige som tillsammans arbetar för att allt ska ske så smidigt som möjligt för kunder. Företaget har också ett systerföretag i Shanghai som de arbetar nära.

Personliga egenskaper

För att trivas som Översättare hos vår kund gillar du att arbeta i ett öppet klimat med högt i tak. Du kan behålla lugnet och är effektiv i ditt sätt att arbeta. Du är effektiv och noggrann.

Tillträde och ansökan

Heltid. Du blir anställd av JobBusters och jobbar som konsult hos vår kund. Start omgående eller enligt överenskommelse. Har du några frågor? Tveka inte att höra av dig till ansvarig rekryterare! Sökord: Översättare, produkttexter, SEO, Translator

Kvalifikationer

  • Du har dokumenterad erfarenhet av rollen som Översättare
  • Du behärskar engelska flytande
  • Du har mycket god datorvana
  • Det är meriterande om du har viss SEO-kompetens

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-01-11

Lön

Fast lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har dokumenterad erfarenhet av rollen som Översättare
  • Du behärskar engelska flytande
  • Du har mycket god datorvana
  • Det är meriterande om du har viss SEO-kompetens