MILJÖUTREDARE MED INTRESSE FÖR FUKT OCH BYGGNADSFYSIK

Arbetsuppgifter

Polygon AK söker en Miljöutredare som är byggingenjör eller motsvarande, med ett stort intresse för fukt och byggnadsfysik. Som Miljöutredare jobbar du inom två fokusområden, Utredningar och Fuktsäkerhetsprojektering. Utredningar innefattar allt från en enkel kontroll av skada till mer omfattande utredningar av inomhusmiljöproblematik. Resultatet av utredningen sammanställs i en rapport tillsammans med förslag till åtgärder. Fuktsäkerhetsprojektering kan ske i både ny- och ombyggnadsprojekt, där är du projektets sakkunnige inom fuktfrågor. Du hjälper till med rådgivning samt ger information om rutiner för fuktsäkerhetsarbete. Som Miljöutredare granskar du konstruktionslösningar, materialval, fuktronder som sker under entreprenader, detta för att minimera riskerna för framtida fuktproblem.

Företagsuppgifter

Vår kund, Polygon AK, är en del av Polygonkoncernen med totalt 4500 medarbetare fördelat i 14 länder. I Sverige är Polygon AK marknadsledande inom fukt- och vattenskador. Idag är Polygon AK 200 anställda i Sverige med huvudkontor i Stockholm och servicedepåer utspridda över hela landet. Utöver kompetens inom fukt och vattenskador erbjuder Polygon AK tjänster inom klimatkontroll, konsultativa utredningar, sanering samt gör fasta installationer. Kunder kan vara allt från större offentliga bolag till privata villaägare. Försäkringsbolagen är Polygons största kunder.

Personliga egenskaper

Vår kund söker en Miljöuredare som har en god förmåga att ta egna initiativ, är en problemlösare och gillar utmaningar. Du trivs med att hjälpa och samarbeta med dina kollegor och kunder.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan som Utredare i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Utredare, Ingenjör, Byggingenjör

Kvalifikationer

  • Du är utbildad ingenjör eller bygg ingenjör
  • Du har erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen
  • Det är meriterande om du har erfarenhet som Besiktningsman eller annan relevant bakgrund

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-11-19

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du är utbildad ingenjör eller bygg ingenjör
  • Du har erfarenhet av bygg- eller fastighetsbranschen
  • Det är meriterande om du har erfarenhet som Besiktningsman eller annan relevant bakgrund