MILJÖKONSULT/MILJÖSAMORDNARE TILL POLYGON I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Rollen som Miljökonsult/Miljösamordnare hos Polygon är en varierad och flexibel roll där du själv får ta mycket ansvar och styra dina dagar. Du tillhör miljöteamet på 7 personer med bas i Stockholm. I din roll som Miljökonsult/Miljösamordnare innebär att du kommer stötta din chef som är väldigt erfaren inom området. Du lägger upp ditt arbete själv, och arbetar främst med miljöstyrning i ny- och ombyggnadsprojekt. Polygon har mycket kompetens inom bolaget och du samarbetar ofta med flera avdelningar som är involverade i samma projekt. Som Miljökonsult/Miljösamordnare spenderar du mycket tid ute hos dina kunder, många projekt sträcker sig över flera år.

Företagsuppgifter

Vår kund, Polygon, är marknadsledande inom fukt och vattenskador i Sverige. Som Miljökonsult har du din bas i Stockholm men har kollegor inom andra områden i hela Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr. Idag är Polygon 200 anställda i Sverige med huvudkontor i Stockholm och servicedepåer utspridda över hela landet. Utöver kompetens inom fukt och vattenskador erbjuder Polygon tjänster inom klimatkontroll, konsultativa utredningar, sanering samt gör fasta installationer. Kunder kan vara allt från större offentliga bolag till privata villaägare. Som Miljökonsult har du möjlighet till kontinuerlig fortbildning och arbetar i givande, varierande projekt.

Personliga egenskaper

Som Miljökonsult/Miljösamordnare är du självständig och trivs i att arbeta i en flexibel roll med mycket eget ansvar. Du har en god initiativförmåga och kan snabbt ställa om i prioriteringar. Vidare har du som Miljökonsult lätt för att kommunicera med olika mottagare, allt från en snickare på bygget du befinner dig på till en VD.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Miljöbyggnad, Miljösamordning, Miljöcertifiering, Miljökonsult, Miljöklassning

Kvalifikationer

  • Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som Miljökonsult/Miljösamordnare
  • Du har erfarenhet av rapportskrivning och dokumentation
  • Det är meriterande om du är certifierad inom miljöbyggnad
  • Det är meriterande om du har Breeam eller Leed certifiering

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-10-04

Lön

Fast lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som Miljökonsult/Miljösamordnare
  • Du har erfarenhet av rapportskrivning och dokumentation
  • Det är meriterande om du är certifierad inom miljöbyggnad
  • Det är meriterande om du har Breeam eller Leed certifiering