ELEKTRIKER TILL SPÄNNANDE FÖRETAG INOM SOLENERGI

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Du kommer jobba som elektriker vid installation av olika solcellsanläggningar, laddlösningar för elfordon och energieffektiviseringsprojekt i samarbete med våra projektledare och montörer. Även felsökning och service av redan uppförda anläggningar förekommer.

Företagsuppgifter

Vår kund är ett oberoende och ingenjörsdrivet bolag som startade 2011 vars mål är att verka för energieffektivisering och implementering av solenergilösningar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som elektriker är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är ofta ansikte utåt mot kund och det är därför viktigt att du är lyhörd för kundens behov, är pedagogisk och lösningsorienterad. Du känner ett ansvar för att göra kunden nöjd och därmed bidra till företagets goda renommé.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: elektriker, solenergi

Kvalifikationer

  • Auktoriserad elektriker AL eller A
  • B- körkort
  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av produktionsanläggningar.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2020-01-24

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Auktoriserad elektriker AL eller A
  • B- körkort
  • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av produktionsanläggningar.