LABORATORIETEKNIKER

Arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en Laboratorietekniker inom området materialanalys med fokus på analys av förpackningsmaterial.
Det dagliga arbetet är varierande arbetsuppgifter som omfattar förberedelser och analysering av material, samla in data och skriva resultat i laboratorierapporter, order och datahantering med hjälp av LIMS, Laboratory Information Management System, samt kommunikation med interna och externa intressenter om beställningar och testresultat.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ett mutlinationellt förpackningsindustribolag som från början är grundat i Sverige. Här arbetar man aktivt med att utveckla lösningar och tekniker för att hela tiden ligga i framkant i sin bransch.

Kvalifikationer
– Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.
– Erfarenhet av att arbeta i laboratorium är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med rätt inställning och intresse av att arbeta i en laboratoriemiljö och utföra uppgifter med god omsorg och ha analytiskt tänkande.

Vi tror att du är en informativ kommunikatör med god samarbetsförmåga både internt och externt, samt att du är nyfiken med en ödmjuk, serviceinriktad och flexibel inställning.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-03-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Lund

Publ. datum

2023-09-06

Kontaktperson

Johanna Johnsson
johanna.johnsson@jobbusters.se

    Kvalifikationer

  • Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och skrift.
  • Erfarenhet av att arbeta i laboratorium är meriterande.
Ansök tjänsten