Vid behov av rekrytering inom ekonomi

Att lida brist på personal är ohållbart och väldigt tungt för ett företag, speciellt ju längre tiden går. Oavsett om det är gott om tid att anställa ny personal för att ersätta annan, eller om det är tidssnålt då någon har blivit sjukskriven eller går på föräldraledigt så kan vi hjälpa er med rekrytering inom finans. Det kanske även är så att ert företag växer eller att ett nytt projekt kräver utökad kunskap och arbetskraft inom ekonomi. En lucka i personalen kan kosta företaget pengar, men att påskynda en anställningsprocess och anställa mindre lämplig personal kan också ha negativa effekter.

Vi arbetar med rekrytering inom finans i Stockholm och kan med vår fulländade expertis hjälpa er fram till en framgångsrik anställning snabbt, effektivt och sparsamt. Ni betalar enbart för vår tjänst om det skrivs ett anställningsavtal med en av våra kandidater. När vi tar över er rekrytering av ekonomer i Stockholm så sköter vi processen från början till slut. Detta innebär att vi utformar en lämplig annons, vi samlar och läser CVs, vi kör telefonintervjuer, gör ett urval, intervjuar resterande kandidater personligen och sist så framför vi de bästa och allra mest lämpade kandidaterna för jobbet för er. Är ni nöjda med någon av  dem så skriver ni ett anställningsavtal, annars inte.

Behövs en chefsposition fyllas?

En chefsposition är speciellt viktigt att fylla snabbt, men också av exakt rätt person. Vi har all kunskap för att utföra er rekrytering av en ekonomichef och bidra till en framgångsrik anställning. Oavsett i vilken avdelning som ni behöver extra eller ny personal så är det påfrestande för alla när det inte fylls snabbt. Att även i all hast anställa någon som inte är jättelämplig kan också kosta i längden. Ta kontakt med oss så hjälper vi er med rekrytering inom finans och det blir garanterade ett resultat ni blir nöjda med.

Behöver ditt företag hjälp att hitta rätt kompetens?

JobBusters hör till landets snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag, med inriktning mot tjänstepersoner. Med säte i Stockholm rekryterar och bemannar vi arbetsplatser över hela Sverige. Letar du efter lämplig personal?


    Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande