Vi hjälper er med IT-rekrytering

Det finns många anledningar till varför det uppstår en avsaknad av personal inom en viss avdelning. Det kan vara att personen i fråga har valt att sluta, har blivit sjukskriven eller att ett större projekt har landats och kräver utökad arbetskraft. Oavsett varför just ni är ute efter en ny IT-personal så kan vi hjälpa er snabbt och effektivt. Vad vi gör är att vi sköter er rekrytering inom IT åt er. Detta innebär att vi tar över hela processen och allt ansvar; från början till slut. Vi formar och publicerar en annons, läser CV, intervjuar via telefon, gör urval, genomför personliga intervjuer och sedan presenterar vi de allra bästa och mest lämpade kandidaterna för er.

Målet med att låta oss sköta er IT-rekrytering i Stockholm är att ni slipper slösa tid, energi och resurser på att hitta ny personal. En anställningsprocess kan ta lång tid och är det bråttom att fylla en position så kan det lätt hända att fel person sätts på arbetet. Vi är specialiserade på just rekrytering och kan därför sköta denna viktiga process åt er och enbart presentera personal som är bäst för just den position ni söker.  

Bli garanterad en framgångsrik rekrytering inom IT

Med vår hjälp av rekrytering av IT-personal i Stockholm kan ni försäkra er om en lyckad anställning. Efter noga utförda annonseringar, urval och intervjuer så är vi alltid säkra på de personer vi presenterar för er. För att försäkra oss om att ni ska bli nöjd med vår rekrytering av utvecklare så betalar ni enbart om ett anställningsavtal skrivs. Vi tar inte betalt förrän hela processen är genomförd och ni är nöjda med en av de kandidater som vi presenterar. Så låt oss hjälpa er med er IT-rekrytering och bli garanterad en framgångsrik anställning.  

 

Behöver ditt företag hjälp att hitta rätt kompetens?

JobBusters hör till landets snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag, med inriktning mot tjänstepersoner. Med säte i Stockholm rekryterar och bemannar vi arbetsplatser över hela Sverige. Letar du efter lämplig personal?


    Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande