Rekrytering

Det är vårt jobb att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb! Hör av dig nedan så berättar vi mer om hur JobBusters kan hjälpa dig.

En enkel och flexibel process

JobBusters grundprincip är att vi ska vara flexibla och trygga att samarbeta med. Vi vill att rekryteringsprocessen ska fungera så smidigt som möjligt och tillgodose exakt det behov kunden har. Vi hjälper er med allt från annonsering till klar rekrytering.

Rekryteringsprocesser

En fullständig rekryteringsprocess innebär att allt ansvar läggs på oss som leverantör och att vi utför arbetet från start till mål. Vi utformar en annons, publicerar, cv-söker, genomför telefonintervjuer, gör urval och genomför personliga intervjuer. Därefter presenterar vi de mest lämpliga kandidaterna för kunden.

Vi på JobBusters tycker att det är viktigt med en enkel, personlig och flexibel rekryteringsprocess. Vi lyssnar till kundens åsikter om hur processen ska gå till och kommer gärna med förslag på lösningar. Allt beroende på situationen och rekryteringsbehovet som just ni befinner er i.

Vi vet vad vi gör och tar därför endast betalt när vi hittat rätt

Personal är den viktigaste investeringen i ett företag och en felrekrytering kostar både tid och pengar. JobBusters hjälper dig att rekrytera rätt, direkt. Det lyckas vi med genom att göra ett garanterat effektivt, noggrant och hängivet jobb. Vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd. JobBusters tar endast betalt vid leverans – vilket innebär att betalning endast utgår om ni skriver anställningsavtal med en kandidat som ni fått via oss. Först när rekryteringen är avslutad och vi har nått en tillsättning av tjänst sker betalningen. Detta är en stor trygghet för er som kund och en sporre för oss att göra det yttersta för att en tillsättning ska ske. Vi har även garanti på rekryteringen i fall något inte går som planerat.

Processen steg för steg

1. Kravspecifikation

Det första vi gör är att gemensamt med kund göra en kravprofil över vad som förväntas utav en blivande kandidat och anställd i ert företag.

2. Annonsering och urval

Vi annonserar via flera av Sveriges största sökkanaler. Dessutom har vi tillgång till CV-databaser och vårt egna nätverk där vi söker kandidater parallellt med annonsering.De mest lämpade kandidaterna väljs ut för telefonintervju och vidare till personlig intervju.

3. Kandidatpresentation

Efter vår utgallring mottar ni som kund en tydlig presentation av de mest kvalificerade och passande kandidaterna. Vidare bokas nytt mötestillfälle mellan kund och kandidater, där vi gärna medverkar som stöd vid önskemål.

4. Kvalitetssäkring

Referenstagning och personlighetstest sker när vi närmar oss en klar tillsättning.

5. Anställning

Slutligen kommer vi till anställningsfasen där kunden tar sitt beslut om vilken av kandidaterna som blir anställd.

6. Uppföljning

För oss är processen inte klar när kontrakt har skrivits mellan parterna. Vi följer alltid upp varje anställning för att se om rekryteringen var lyckad.

Jobmatchtalent

Vi kvalitetssäkrar våra rekryteringar med testverktyget JobMatch Talent

JobMatch Talent (JMT) är ett vetenskapligt dokumenterat test som med sina 30 arbetsrelaterade egenskaper ger dig en nyanserad bild av den testade. Testet är utvecklat för att kunna prediktera faktisk arbetsprestation. Du får en enkel och överskådlig bild av testtagarens generella arbetssätt, där du lätt kan se om personen svarar upp till kravprofil/roll.  Det smarta med JMT är att testet kan används i hela organisationen, från produktions-, service- och administrativ personal till chefsnivå.

Några av våra nöjda kunder

Läs kundomdömen

Behöver ditt företag hjälp att hitta rätt kompetens?

JobBusters hör till landets snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag, med inriktning mot tjänstepersoner. Med säte i Stockholm rekryterar och bemannar vi arbetsplatser över hela Sverige. Letar du efter lämplig personal?


    Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande