Rekrytering i Stockholm

JobBusters är ett rikstäckande rekryteringsföretag med bas i Stockholm. Här samarbetar vi med både globala bolag till mindre lokala företag med drivkraften att finna kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb.

Rekryteringsprocessen ska vara en smärtfri, spännande och hoppfull process då resultatet blir en ny kollega eller en ny arbetsplats. Att jobba med rekrytering i Stockholm kräver stor kompetens och känsla för både människor och olika företag. Den kunskapen har vi! Vi jobbar med en stark vision om att överträffa alla våra kunder och kandidaters förväntningar. Detta genom att jobba efter ett tillvägagångssätt som handlar om nära relationer och förståelse.

I Storstockholm bor det över två miljoner människor. Då huvudstaden växer och många människor väljer att pendla in från andra delar av landet innebär det ett högt tryck på arbetsmarknaden. Då varken företag eller människor är den andre lik gäller det att utgå från kundens behov, personens kvalifikationer och med det göra skräddarsydda rekryteringar så båda parter blir nöjda. Det är då som harmoni skapas.

Som rekryteringsföretag i Stockholm drivs vi av den snabba pulsen. Med ledord som kvalitet, trygghet och flexibilitet gör vi alltid vårt yttersta för att du som kund så smidigt som möjligt ska få rätt medarbetare som uppnår alla era krav. Varför vi lyckas så bra är för att vi tror på oss själva, det vi gör och er. Med det som utgångspunkt och en bra rekryteringsprocess famlar vi inte i blindo. Men självfallet tar vi inte betalt innan rekryteringen är avslutad och alla parter är nöjda. Hör mer än gärna av dig till oss på JobBusters om du har några frågor eller funderingar så ska vi göra allt vi kan för att fylla den lediga stolen.

Jobmatchtalent

Vi kvalitetssäkrar våra rekryteringar med testverktyget JobMatch Talent

JobMatch Talent (JMT) är ett vetenskapligt dokumenterat test som med sina 30 arbetsrelaterade egenskaper ger dig en nyanserad bild av den testade. Testet är utvecklat för att kunna prediktera faktisk arbetsprestation. Du får en enkel och överskådlig bild av testtagarens generella arbetssätt, där du lätt kan se om personen svarar upp till kravprofil/roll.  Det smarta med JMT är att testet kan används i hela organisationen, från produktions-, service- och administrativ personal till chefsnivå.

Några av våra nöjda kunder

Läs kundomdömen

Behöver ditt företag hjälp att hitta rätt kompetens?

JobBusters hör till landets snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag, med inriktning mot tjänstepersoner. Med säte i Stockholm rekryterar och bemannar vi arbetsplatser över hela Sverige. Letar du efter lämplig personal?


    Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande