Rekrytering i Linköping

Sedan januari 2014 har vi på JobBusters startat igång vår verksamhet för rekrytering i Linköping med omnejd. Detta för att enklare och snabbare finna nya stjärnskott till er verksamhet.

Kompetent arbetskraft finns över hela Sverige och vi är ett rikstäckande rekryteringsföretag som jobbar med rekrytering från Skåne i söder till Kiruna i norr. Med vår verksamhet i Östergötland jobbar vi för att komma närmre företag och människor och förbättra vår lokala närvaro, vilket i sin tur förbättrar processen och gör att vi blir vassare på att rekrytera rätt person för rätt tjänst.

”Där idéer blir till verklighet” är Linköpings slogan och ett sådant budskap lockar till sig starka och drivande människor. Vårt jobb är att finna dem och utifrån era specifika krav och önskemål väljer den som är en perfekt matchning.

Som rekryteringsföretag i Linköping jobbar vi för att finna kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb. Detta lyckas vi med genom att finna människor med allt från spetskompetens till mer breda talanger, samt att vi jobbar efter ledorden: kvalitet, flexibilitet och trygghet. Kvalitet uppnås genom relevanta personbedömningar inför en rekrytering, flexibilitet då vi inte jobbar efter en skrift på en stentavla utan kan skräddarsy rekryteringsprocesser och jobba utifrån kundens behov.

Trygghet handlar om att du som kund ska känna dig säker på att du fått rätt personal på plats, och vi tar heller inte betalt förrän rekryteringen är avslutad och anställningsavtalet undertecknat. Vårt mål är att du som kund ska finna en ny medarbetare som uppnår era kvalifikationer så smidigt som möjligt. Tveka inte att höra av dig till oss på JobBusters i Linköping, vi ska göra allt vi kan för att uppfylla dina behov.

Jobmatchtalent

Vi kvalitetssäkrar våra rekryteringar med testverktyget JobMatch Talent

JobMatch Talent (JMT) är ett vetenskapligt dokumenterat test som med sina 30 arbetsrelaterade egenskaper ger dig en nyanserad bild av den testade. Testet är utvecklat för att kunna prediktera faktisk arbetsprestation. Du får en enkel och överskådlig bild av testtagarens generella arbetssätt, där du lätt kan se om personen svarar upp till kravprofil/roll. Det smarta med JMT är att testet kan används i hela organisationen, från produktions-, service- och administrativ personal till chefsnivå.

Några av våra nöjda kunder

Läs kundomdömen

Behöver ditt företag hjälp att hitta rätt kompetens?

JobBusters hör till landets snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag, med inriktning mot tjänstepersoner. Med säte i Stockholm rekryterar och bemannar vi arbetsplatser över hela Sverige. Letar du efter lämplig personal?


    Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande