SCRUM MASTER

Arbetsuppgifter
Till vår kund som är en svensk statlig förvaltningsmyndighet söker vi nu en Scrum Master! För att vår kund ska vara framgångsrik och lyckas med sitt uppdrag finns en stark tro på att leverera iterativt och att lära sig på vägen. Hos vår kund tillämpas produktstyrning (produkt = samling verksamhetsförmågor) och arbetar i en agil kultur, har basen i Scrum och inspireras av SAFe-ramverket. All utveckling sker i utvecklings-tåg och allt samarbete sker tvärfunktionellt. Som Scrum Master hos vår kund kommer din primära uppgift att tillsammans med ditt team delta i och kvalitetssäkra nya lösningar för att rusta arbetsförmedlare och fristående aktörer att leverera högsta effekt på arbetsmarknaden.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kvalifikationer
– 4-8 års erfarenhet
– Minst 3 års erfarenhet av att ha jobbat som Scrum Master eller Team Lead för ett eller flera utvecklingsteam i en större organisation och har positiv erfarenhet av praktiskt arbete enligt SAFe
– Du har erfarenhet av att coacha och få din omgivning att växa och ta till sig nya arbetsmetoder
– Certifierad inom SAFe och/eller har arbetat enligt SAFe på en större organisation
– Certifierad som Scrum Master eller som RTE
– Jira & Confluence
– Ärende/beslutsplattformar, gärna PEGA
– Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Scrum Master hos vår kund behöver du vara social och ha ledaregenskaper. Du tycker om att arbeta med människor och har en förmåga att skapa struktur.

Lön
Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
40h/vecka. Vår kund önskar start 2023-02-27 och uppdraget förväntas löpa till 2024-02-26. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Solna/Stockholm (viss möjlighet till distansarbete finns). Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2023-01-19. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Scrum Master, Solna, Stockholm

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2023-01-18

Kontaktperson

Jennifer Norin
jennifer.norin@jobbusters.se
+46 70 838 03 96

    Kvalifikationer

  • 4-8 års erfarenhet
  • Minst 3 års erfarenhet av att ha jobbat som Scrum Master eller Team Lead för ett eller flera utvecklingsteam i en större organisation och har positiv erfarenhet av praktiskt arbete enligt SAFe
  • Du har erfarenhet av att coacha och få din omgivning att växa och ta till sig nya arbetsmetoder
  • Certifierad inom SAFe och/eller har arbetat enligt SAFe på en större organisation
  • Certifierad som Scrum Master eller som RTE
  • Jira & Confluence
  • Ärende/beslutsplattformar, gärna PEGA
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
Ansök tjänsten