PROJEKTLEDARE – MIGRATION

Arbetsuppgifter
Till vår kund söker vi nu en Projektledare – Migration! I rollen kommer du leda migreringen av KURT till SIMBA, vilket resulterar i nedläggningen av KURT. Vi söker en projektledare som är proaktiv, driven och entusiastisk när det gäller både teknik och ekonomi.

Som projektledare kommer du att övervaka den sömlösa migreringsprocessen från KURT till SIMBA samtidigt som du säkerställer en smidig stängning av KURT. Denna roll kräver en proaktiv person med ett starkt driv och anpassningsförmåga till nya situationer. Dessutom kommer du att spela en nyckelroll i att identifiera innovativa lösningar och implementera beredskapsplaner vid behov.

Dina ansvarsområden kommer vara:
– Led migreringsprocessen och ta itu med tekniska detaljer noggrant för en smidig övergång.
– Översätt information till det nya systemet, prioritera ett lösningsorienterat tillvägagångssätt för att övervinna hinder.
– Samarbeta med intressenter för att identifiera och lösa tekniska utmaningar och skapa framgångsrika resultat.
– Delta i styrgruppsmöten för att övervaka framstegen och ta itu med problem som uppstår.
– Säkerställ noggrannhet och integritet i redovisnings- och datalagersystem under hela migreringsprocessen.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund hittar ni inom bank- och finanssektorn där de har verkat i över 100 år. Här drivs och vägleds en av ett entreprenöriellt tänkande och innovatia idéer. De beskriver sig själva som ett IT-bolag med banklicens. Huvudkontoret finns i Stockholm.

Kvalifikationer
– Du har omkring 5 års erfarenhet av att vara Projektledare inom migrationsprojekt.
– Du har bakgrund inom både tech och finans och vi ser gärna att du har erfarenhet av banksystem.
– Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
– Kunskap i SQL är meriterande.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Projektledare – Migration har du mycket god problemlösningsförmåga och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god kommunikativ förmåga och är nyfiken och orädd.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa till 2025-06-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan (gärna i Word-format).

  Kvalifikationer

 • Du har omkring 5 års erfarenhet av att vara Projektledare inom migrationsprojekt.
 • Du har bakgrund inom både tech och finans och vi ser gärna att du har erfarenhet av banksystem.
 • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Kunskap i SQL är meriterande.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2024-03-26

Kontaktperson

Mikaela Carlsson
mikaela.carlsson@jobbusters.se
+46 76 511 56 11

  Kvalifikationer

 • Du har omkring 5 års erfarenhet av att vara Projektledare inom migrationsprojekt.
 • Du har bakgrund inom både tech och finans och vi ser gärna att du har erfarenhet av banksystem.
 • Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Kunskap i SQL är meriterande.
Ansök tjänsten