Personaluthyrning

Behöver du förstärka ditt team tillfälligt eller under en längre period? Hör av dig nedan så berättar vi mer om hur JobBusters kan hjälpa dig med din bemanning.

Anställningsformer för konsulter

Hyrrekrytering

Innebär att du först blir anställd som konsult hos oss och i ett senare skede överrekryteras du till kund och blir direktanställd i företaget.

Konsultuppdrag

Att arbeta som konsult åt JobBusters innebär att du är anställd hos oss och blir uthyrd till vår kund. Uppdragen kan sträcka sig över såväl korta som långa perioder. Flera konsultuppdrag har övergått i fasta anställningar när uppdraget avslutats.

Är du konsult hos oss?
Här är länken till din tidrapportering:
https://jobbusters.web.intelliplan.eu

Att arbeta som konsult hos oss

Att arbeta som konsult innebär många fördelar, du får ett flexibelt och varierat arbete där du snabbt får in en inblick i olika arbetsområden och ett brett kontaktnät. Då vi kan erbjuda både längre och kortare uppdrag finns det större möjlighet att du hittar just den konsulttjänst du söker. Konsultuppdrag kräver en ansvarsfull, nyfiken och intresserad person som kan anpassa sig efter många olika förutsättningar.

Varje konsult tilldelas en kontaktperson som ansvarar för att uppdraget går som planerat. Med regelbunden kontakt mellan oss, vår kund och dig som konsult ser vi till att alla är nöjda och att du trivs på din arbetsplats. 

Uthyrning

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi kan hjälpa dig med tillfälliga uppdrag eller längre projekt vid till exempel, föräldraledighet, tjänstledighet, semestertider och säsongsarbeten.

Behovet av ny kompetens kan komma plötsligt. Fördelarna med att hyra personal är att du endast betalar för medarbetarens effektiva arbetstid, de timmar personen faktiskt är på plats. På så sätt kan du ha total kontroll över personalkostnaderna.

Hyrrekrytering

Perfekt lösning för dig som vill testa först! Vi är arbetsgivare och ni är arbetsledare. För många är det både en tidskrävande och dyr process att rekrytera personal, med formen hyrrekrytering hjälper vi dig med detta. Jämfört med tjänsten Hyra Personal innebär Hyrrekrytering att du kan se vad personen går för och sedan anställa. Du sparar tid, pengar, får en säkrare och mer träffsäker rekrytering.

Några av våra nöjda kunder

Läs kundomdömen
Kunder - Jobbusters
Kunder - Jobbusters

Är ni ett företag och behöver hjälp med att hitta rätt personer?

Fyll i uppgifterna nedan så tar vi fram en lösning för era behov.