Det är vårt jobb att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!

Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta rätt person till rätt position.

Gasell Vinnare 2016 - JobBusters

Om oss

JobBusters är ett utav Sveriges snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Vi vet hur viktig den enskilda medarbetaren är för verksamheten. Är du ute efter ett nytt utvecklande jobb eller letar efter kunnig personal, har du kommit rätt. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat kan vi hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vår vision är att både möta och överträffa de förväntningar och krav som ställs på oss. För att göra detta använder vi oss av en enkel, trygg och träffsäker rekryteringsprocess. Vi strävar efter att skapa personliga och långsiktiga relationer med såväl kunder som kandidater, men framförallt vill vi hitta rätt person till rätt position.

JobBusters verkar över hela Sverige

Vi har idag kontor i Stockholm men vi verkar över hela Sverige. Bland våra kunder hittar du såväl stora globala bolag som små lokala företag. Förutom direktrekrytering och konsultuppdrag erbjuder vi våra kunder ett nära samarbete och bra service. Vår verksamhet befinner sig i ständig utveckling och vi välkomnar nya idéer med öppna armar. Allt för att öka möjligheterna för er som kunder och kandidater.

Några av våra nöjda kunder

Läs kundomdömen

Behöver ditt företag hjälp att hitta rätt kompetens?

JobBusters hör till landets snabbast växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag, med inriktning mot tjänstepersoner. Med säte i Stockholm rekryterar och bemannar vi arbetsplatser över hela Sverige. Letar du efter lämplig personal?


    Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande