KOMMUNIKATÖR

Arbetsuppgifter
I din roll som Kommunikatör har du en viktig funktion som innebär att planera, samordna samt genomföra kommunikationsinsatser för enhetens målgrupp som består av cirka 70.000 resenärer. Kommunikationen sker dels via trycksaker som broschyrer, tryckta nyhetsbrev och brevutskick, men också via olika webbplatser och appar. Det är viktigt att informationen är tillgänglig och begriplig.

Kommunikatören skall ta fram informationsmaterial, skriva texter till olika kanaler och publicera på kundens olika webbplatser. Ibland jobbar du tillsammans med den centrala kommunikationsavdelning och ibland agerar du beställare gentemot reklam- och produktionsbyråer.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är en myndighet i Stockholm som arbetar för att underlätta vardagen för invånarna som reser och pendlar. Det som kännetecknar deras verksamhet är det stora engagemanget bland deras medarbetare samt stoltheten över deras samhällsuppdrag.

Kvalifikationer
– Du har erfarenhet av rollen som projektledare eller delprojektledare, gärna inom marknadsföring och kommunikation.
– Du har erfarenhet av att producera informationsinnehåll och kommunikation till externa målgrupper.
– Du har erfarenhet av att arbeta utefter agila arbetsmetoder.
– Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.
– Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhet för sjukresor/färdtjänst från beställarsidan.
– Det är meriterande om du är SAFe certifierad.
– Det är meriterande om du har en utbildning inom kommunikation eller journalistik.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som Kommunikatör så är du självständig men kan också arbeta i team. Du kan både arbeta strategiskt och också vara den som verkställer idéerna.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön
Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan
Heltid, kontorstider med möjlighet att arbeta både på plats på kontoret och hemifrån. Vår kund önskar start i slutet av mars och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-04-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2023-03-20.

Sökord: Kommunikatör, Informationshandläggare, Extern Kommunikatör, Marknadskommunikatör, Projektledare

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2023-03-08

Kontaktperson

Johanna Johansson
johanna.johansson@jobbusters.se
+46 76 719 66 61

    Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av rollen som projektledare eller delprojektledare, gärna inom marknadsföring och kommunikation.
  • Du har erfarenhet av att producera informationsinnehåll och kommunikation till externa målgrupper.
  • Du har erfarenhet av att arbeta utefter agila arbetsmetoder.
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhet för sjukresor/färdtjänst från beställarsidan.
  • Det är meriterande om du är SAFe certifierad.
  • Det är meriterande om du har en utbildning inom kommunikation eller journalistik.
Ansök tjänsten