CONTENT EDITOR / INNEHÅLLSPRODUCENT

Arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren Content Editor till vår välkända kund i Stockholm. Här söker vi en person som ska arbeta med innehåll som text och bilder, redigera och publicera innehåll på sajten samt bygga enklare modeller i kundens content management system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Content Editor:
– Optimera innehåll baserat på användarfeedback, användbarhetstester och analyser för att öka konverteringsgraden och användarnöjdheten.
– Anpassa innehåll utifrån kanal och målgrupp.
– Anpassa innehåll baserat på SEO-strategi och best practices.
– Ansvara för kontakt och relationen med externa partners och granskare, säkerställa kvaliteten på översättningarna och att deadlines följs.
– Samarbeta med CMS-specialist för att utveckla innehållsstruktur och arbetsprocesser i CMS.
– Säkerställ ett konsekvent varumärkesbudskap och tydlig kommunikation i samtliga av kundens digitala kanaler.
– Se till att lagar och regler uppfylls i samtliga av kundens digitala kanaler.
– Samarbeta med olika avdelningar för att säkerställa ett konsekvent och övertygande budskap i samtliga kanaler.
– Hela tiden se till att hela tiden ligga i framkant vad gäller arbetssätt och tekniker.

Du kommer att arbeta på kundens kontor i Solna minst två dagar i veckan. Här finns det möjlighet att arbeta både heltid och deltid, beroende på dina önskemål kring omfattning.

Om oss
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Företagspresentation
Vår kund är ledande inom sitt segment med inriktning på flygtrafik. Med sitt Skandinaviska arv och värderingar vill de även bli globalt ledande ur ett miljöperspektiv. De har kontor runt om i Norden och huvudkontoret i Sverige är placerat i Stockholm.

Kvalifikationer
– Du har arbetat i en liknande roll tidigare.
– Du har erfarenhet av att genom analyser öka konverteringsgraden och användarnöjdheten.
– Du är duktig på att målgruppsanpassa ditt content.
– Du har erfarenhet av SEO.
– Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, ansvarstagande och har förmågan att prioritera. Vidare är du lyhörd, kan fatta beslut. Du är bekväm med att samarbeta med andra kollegor i ditt arbete, och är gärna bollplank och stöd där det behövs.

När du blir en av oss
Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Tillträde och ansökan
Här finns det möjlighet att arbeta både heltid och deltid, beroende på dina önskemål kring omfattning. Vår kund önskar start enligt överenskommelse och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2024-09-13 med chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund i Stockholm. Det finns möjlighet att arbeta minst 50% på distans. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2023-09-04

Kontaktperson

Johanna Johansson
johanna.johansson@jobbusters.se
+46 76 719 66 61

    Kvalifikationer

  • Du har arbetat i en liknande roll tidigare.
  • Du har erfarenhet av att genom analyser öka konverteringsgraden och användarnöjdheten.
  • Du är duktig på att målgruppsanpassa ditt content.
  • Du har erfarenhet av SEO.
  • Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Ansök tjänsten