ASSISTANT PRODUCT MANAGER - FOOD CONTACT COMPONENTS

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett förpackningsindustribolag söker vi nu en Assistant Product Manager - Food Contact Components! I roller kommer du exempelvis se till att kemikalier hanteras korrekt inom företaget och se till att material som kommer i kontakt med livsmedel är noggrant deklarerade och dokumenterade. Du kommer också hantera en produktportfölj, vara support till relevanta intressenter, underhålla och uppdatera dokumentation och masterdata samt hantera leverantörsrelationer.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Assistant Product Manager - Food Contact Components är du noggrann och kommunikativ. Vi ser också att du har god analytisk förmåga.

Tillträde och ansökan

Uppdraget är på heltid med kontorstider. Vår kund ser start för rollen 2022-12-01 och uppdraget förväntas löpa i 1 år med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på JobBusters och arbeta hos vår kund i Lund. I den här rollen kan du arbeta 25% på distans. Skicka gärna in din ansökan (gärna i Word format) snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag då annonsen kan komma att tas ned innan sista ansökningsdag! Sökord: food, mat, product manager

Kvalifikationer

  • Kunskaper i maskinteknik eller konstruktionsteknik.
  • Flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av SAP/PIV and MDG-tool är meriterande.
  • Erfarenhet av teknisk produkthantering är meriterande.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Lund

Publ. datum

2022-11-16

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Mikaela Carlsson

+46 76 511 56 11 mikaela.carlsson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Kunskaper i maskinteknik eller konstruktionsteknik.
  • Flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av SAP/PIV and MDG-tool är meriterande.
  • Erfarenhet av teknisk produkthantering är meriterande.
Ansök tjänsten