PROJEKTLEDARE TILL BOLAG INOM BOSTADSBRANSCHEN - GÖTEBORG

Arbetsuppgifter

Till vår kund som verkar inom bostadsbranschen söker vi nu en erfaren Projektledare. Bolaget är mindre och familjärt inom sitt område och i rollen som Projektledare har du en viktig roll för att verksamheten ska flyta på. I rollen ingår bland annat att bevaka bostadsmarknaden och scouta ämnen och talare till kundens medlemsaktiviteter, såsom utbildningar och nätverk, prospektering nya kunder, tjänster och samarbeten, affärsutveckling, prisstrategier etc. Då kunden är ett litet kansli är det viktigt att alla som arbetar hos kund är beredda på att hugga tag i det mesta. Arbetsuppgifterna kan därmed variera över tid.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas i den här rollen ser vi att du som person är prestigelös, driven och självgående, men med god samarbetsförmåga, kommunikativ, kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du trivs i att arbeta i en mindre organisation och att jobba på en liten entreprenöriell arbetsplats. Som person är du lugn och trygg, kan arbeta i ett högt tempo och är nyfiken på att förstå och hjälpa våra medlemmar i sin verksamhet.

Tillträde och ansökan

Uppdraget är på heltid med kontorstider. Vår kund ser start för rollen så snart som möjligt och uppdraget kommer att löpa på till minst slutet av juni 2022, med goda chanser till förlängning. Du kommer till en början att bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i Göteborg. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

  • Minst gymnasial utbildning
  • Minst 1-3 års erfarenhet från projektledning
  • Tidigare erfarenhet som konsult
  • Behärska Office365
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2021-11-17

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Lina Isberg

+46 73 320 49 80 lina.isberg@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Minst gymnasial utbildning
  • Minst 1-3 års erfarenhet från projektledning
  • Tidigare erfarenhet som konsult
  • Behärska Office365
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Ansök tjänsten