PROJEKTLEDARE (JUNIOR) TILL LEDANDE BOLAG INOM TRANSPORT

Arbetsuppgifter

Söker du efter ett intressant, utmanande och utvecklande uppdrag inom projektledning? För vår kund, söker vi just nu en Projektledare som kommer att jobba i två strategiska projekt mot en av Sveriges och Europas ledande operatörer av kollektivtrafiklösningar. Slutkunden är i färd med att implementera två stora avtal för drift av kollektivtrafik i norra Stockholm. Båda projekten leds av en erfaren Programledare, som nu söker en sammanhållande Projektledare till sitt team. I rollen som Projektledare kommer du att ansvara för samordning och uppföljning av alla pågående delprojekt. Du blir en central resurs i projekten och kommer att jobba nära ihop med Programledaren för att säkerställa att projekten levererar mot uppsatta mål- och tidsplaner. Detta är inte en administrativ roll även om sådana inslag finns, du förväntas delta aktivt i strategiarbetet inom ramen för programmet samt att vara med och utforma rutiner och ta fram rätt verktyg för att effektivt driva programmet mot uppsatta mål och tidsplaner. Kundens verksamhet är konkret med tydliga målsättningar och deadlines men de har också en hög innovationsambition. Den här rollen innebär en spännande möjlighet att få arbeta med en stor bredd av ämnesområden i ett bolag som verkar i en framtidsbransch som i allra högst grad är med och bidrar till den gröna omställningen. Placeringsort är Stockholm men viss del av arbetet kan utföras hemifrån enligt överenskommelse med ansvarig chef.

Företagsuppgifter

TRINT är ett modernt konsultbolag med fokus på kompetenser inom IT och Verksamhetsutveckling. De ingår i samma koncern som EFFSO, som är Nordens ledande konsultbolag inom inköp. TRINT är ett värdestyrt bolag som prioriterar sina medarbetares välbefinnande och att ta vara på deras utvecklingspotential och ge rätt förutsättningar för att lyckas i sina uppdrag. Huvudsakliga verksamheten består i att förmedla konsulter till deras kunder, via partnernätverk av konsultbolag och enmanskonsulter. Till detta uppdrag har TRINT valt att erbjuda möjligheten till visstidsanställning.

Personliga egenskaper

En driven och nyfiken person som brinner för att genomföra sina egna idéer och som trivs i en miljö med många simultant pågående arbetsuppgifter. Har en god analytisk förmåga, kan strukturera sitt eget och andras arbete samt förmåga att kunna se helhetsperspektiv.

Tillträde och ansökan

Heltid med start enligt överenskommelse. Du kommer att vara visstidsanställd av TRINT för uppdraget, som beräknas pågå i ca 15 månader. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. I denna rekrytering hanterar TRINT själva återkoppling till kandidater, du kan därmed komma att bli kontaktad direkt av vår kund. Sökord: Projektledare, Project Manager, Civilingenjör, Högskoleingenjör, Industriell ekonomi, Verksamhetsutveckling, Konsultbolag, Projekt.

Kvalifikationer

  • Relevant högskole- eller universitetsexamen, exempelvis inom industriell ekonomi eller liknande.
  • Mycket goda kunskaper i både Svenska och Engelska
  • Goda kommunikativa färdigheter
  • Van användare av Officepaketet och extra goda kunskaper inom Excel och Powerpoint
  • Erfarenhet av likande uppdrag eller av branschen är meriterande men inget krav

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2021-10-12

Lön

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Malin Jagerholm

malin.jagerholm@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Relevant högskole- eller universitetsexamen, exempelvis inom industriell ekonomi eller liknande.
  • Mycket goda kunskaper i både Svenska och Engelska
  • Goda kommunikativa färdigheter
  • Van användare av Officepaketet och extra goda kunskaper inom Excel och Powerpoint
  • Erfarenhet av likande uppdrag eller av branschen är meriterande men inget krav
Ansök tjänsten