IT-PROJEKTLEDARE / IT-KOORDINATOR TILL VÄXANDE BOLAG I FRAMKANT

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en IT-Projektledare / IT-Koordinator till vår kund som jobbar med webbaserade produkter inom informationshantering. Bolaget växer så det knakar och behöver nu utöka sitt team med en Projektledare / Koordinator. Som Projektledare / Koordinator kommer du att vara länken mellan kravställarna och utvecklingsteamet. Du kommer att ta emot beställningar från kravställarna, lägga upp tidplaner och strukturera upp projektet för att sedan lämna det vidare till utvecklingsteamet. I rollen ingår också att följa upp projektet och se till att leveransen kan ske i rätt tid. För att kunna prioritera bland kraven, lägga upp fungerande projektplaner och ha en god dialog med kravställare och utvecklare ser vi att du har en god förståelse för IT-branschen och IT-processer.

Företagsuppgifter

Kunden är ett svenskt IT-bolag i framkant som i dagsläget är ca. 25 anställda på sitt kontor i Stockholm. De utvecklar programvaror främst inom Facility Management och jobbat med flera kända uppdragsgivare, både svenska och internationella. Bolaget har funnits sedan 1991 och växer idag i snabb takt.

Vad kunden erbjuder

Kunden erbjuder en arbetsplats med en positiv atmosfär och många kompetenta kollegor. Du har fria arbetstider och kunden tror starkt på frihet under ansvar. Vidare erbjuds förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och betald friskvårdstid, 6 veckors semester, bra pensionsavtal.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Projektledare / Koordinator hos vår kund ser vi att du är strukturerad och har förmågan att se projekten ur ett helhetsperspektiv. Du är diplomatisk och har en god kommunikativ förmåga där du inte räds att sätta ner foten och ta snabba beslut när så krävs. Du trivs i en central roll med många kontaktytor och drivs av att jobba mot deadlines och leverera bra produkter.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: IT-Projektledare, IT-Koordinator, Projektledare, Koordinator, IT

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom IT/projektledning, eller motsvarande kunskaper
  • Tidigare erfarenhet som Projektledare / Koordinator inom IT-branschen
  • God kommunikativ förmåga
  • Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-04-27

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Josefina Blomquist

08-525 240 21

Kvalifikationer

  • Eftergymnasial utbildning inom IT/projektledning, eller motsvarande kunskaper
  • Tidigare erfarenhet som Projektledare / Koordinator inom IT-branschen
  • God kommunikativ förmåga
  • Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift