SOCIAL MEDIA SPECIALIST TILL SAMSUNG!

Arbetsuppgifter

Som Samsung Nordics Social Media Specialist / Community Manager jobbar du i ett Social Media Team, som består av andra personer från hela Norden, en nordisk koordinator, två mediaspecialister och en en ansvarig chef. Teamet är en del av det större Corporate Marketing Team. Din huvuduppgift är att arbeta på de nordiska marknaden och hantera sociala medier, men inte begränsat till Facebook, Instagram, Twitter, YouTube och LinkedIn. Du kommer att arbeta nära med kollegor i Norden. Vidare kommer du att samordna med Nordic Social Media Manager och resterande i teamet. Dagliga uppgifter inkluderar att bland annat att upprätthålla sociala medier, säkerställa innehållskvalitet och skapa lokala kampanjer i samarbete med mediebyrån. Vissa resor inom landet och i hela Norden förväntas.Det är viktigt att Social Media Community Specialist har ett intresse för handel, populärkultur och nya reklamtrender och tekniker samt vad som driver kunder att köpa vissa produkter och tjänster.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Du har en förmåga att arbeta självständigt likväl som i grupp. Du är tydlig och strukturerad, vidare tar initiativ och löser utmaningar med hjälp av din analytiska förmåga. Du har en hög känsla för service och förståelse för kundens affär. Vi tror att du brinner för det du gör och gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2019-08-12 t om 2021-04-30 Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: social media specialist

Kvalifikationer

  • Mycket god kunskap i Officepaketet
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande uppgifter
  • Flytande i svenska och engelska
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av photoshop

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-06-28

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Malin Johansson

Kvalifikationer

  • Mycket god kunskap i Officepaketet
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande uppgifter
  • Flytande i svenska och engelska
  • Högskoleutbildning inom relevant område
  • Erfarenhet av photoshop