SOCIAL MEDIA MANAGER

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom bank- och finans söker vi nu en Social Media Manager! I rollen kommer du implementera vår kunds sociala mediestrategi, planera, producera och distribuera relevant innehåll som är anpassat efter respektive kanal och målgrupp och i linje med vår kunds varumärke. Du kommer också ansvara för och kontinuerligt arbeta med uppföljning, statistik och analys och optimering för att möjliggöra nästa steg gällande kvalitet i sociala kanaler. Du kommer också vara drivande i att lansera en ny närvaro på Instagram och även ett nytt sätt att arbeta med content. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att producera, planera, publicera, analysera och optimera content, kontinuerligt följa trender och kanalernas utveckling, bidra till att leverera på KPI:er för respektive kanal och arbeta effektstyrt och paketera budskap i bland annat rörlig media med mera.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Social Media Manager är du en person som tycker om att ha koll på din omvärld. Du är också nyfiken och engagerad person som är kreativ och lösningsorienterad.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start efter semestern i mitten av augusti och uppdraget förväntas löpa till årsskiftet 2023-01-31, med goda chanser till förlängning. Du kommer vara anställd som konsult via JobBusters och arbeta hos vår kund med kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan idag! Sökord: Social media manager, "social media manager"

Kvalifikationer

  • Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
  • Du är flytande på svenska i tal och skrift.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-06-09

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Mikaela Carlsson

+46 76 511 56 11 mikaela.carlsson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
  • Du är flytande på svenska i tal och skrift.
Ansök tjänsten