SKRIBENT TILL GLOBALT TELECOMBOLAG - VIKARIAT

Arbetsuppgifter

Till vår globala telecomkund söker vi just nu en Skribent/Content creator för ett vikariat. I rollen kommer du att tillhöra ett korsfunktionellt team med fokus på kundkommunikation, framför allt onboarding av nya kunder. Kunden till oss är en av de ledande telecombolagen på marknaden och den här rollen ger dig möjligheten att få vara en del av ett stort globalt bolag som ständigt är på tillväxt. I rollen som Skribent kommer du att arbeta med framställandet av kommunikationsmaterial till flera av kundens digitala kanaler. Du kommer att arbeta brett inom bolaget och få samarbeta med flera olika tvärfunktionella funktioner. Du har tidigare arbetat som Skribent eller motsvarande och har lätt för att hantera kravställare och olika beställare.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas i den här rollen ser vi att du är en erfaren skribent/writer som är van att arbeta tvärfunktionellt och själv organisera ditt arbete. Du är självgående och initiativtagande som person. Du är även van att hantera olika beställare på flera olika nivåer och känner dig trygg i det.

Tillträde och ansökan

Uppdraget är ett vikariat på heltid och vår kund ser start för rollen så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa till 2022-06-30. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i Solna. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet från motsvarande arbete
  • Vana att hantera kravställare på alla nivåer
  • Akademisk utbildning inom journalistik eller motsvarande
  • Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-01-11

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Lina Isberg

+46 73 320 49 80 lina.isberg@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Dokumenterad erfarenhet från motsvarande arbete
  • Vana att hantera kravställare på alla nivåer
  • Akademisk utbildning inom journalistik eller motsvarande
  • Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift
Ansök tjänsten