SÄLJSUPPORT/ORDERADMINISTRATÖR TILL SOMMARJOBB

Arbetsuppgifter

I samarbete med vår kund som är en global leverantör inom hemelektronik och har sitt kontor i Kista söker vi efter dig som vill sommarjobba som Orderadministratör/Säljsupport och ha ansvar för en mängd olika administrativa och företagsrelaterade arbetsuppgifter. Det är en bred roll där du kommer arbeta i nära samarbete med ditt team och tillsammans med flera Account Managers, Key Account Managers och Sales Managers inom företaget. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer handla om orderhantering, prisinformation samt leveransinformation och prognoser. Du kommer bland annat ha ansvar för orderhantering i SAP, kundkontakt för att informera om olika processer och ärenden, prisuppdateringar, leveransstatusar samt tillsammans med KAM och kunder ansvara för korttidsplaneringar. För att trivas i rollen krävs det att du är serviceinriktad och har lätt för att skapa långsiktiga kundrelationer, samt att du är en problemlösare som ser det som en rolig utmaning att alltid hitta ett svar på de frågor som dyker upp. Känner du dig dessutom trygg i att arbeta i Excel är det starkt meriterande.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en strukturerad person med förmåga att ha fokus på flera saker samtidigt. Du trivs med ett administrativt arbete samtidigt som du är social och trivs med mycket kund. Vidare tror vi att du har lätt att prioritera och skapa ett effektivt arbete. Till sist tror vi att du är en problemlösare som trivs med varierat arbete och att alltid hitta lösningar där andra ser problem.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start i juni efter överenskommelse och uppdraget kommer löpa till början av augusti. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du har 1-2 års erfarenhet av arbete som orderadministratör eller säljsupport
  • Du har goda kunskaper inom Office-paketet, huvudsakligen Excel
  • Du har goda kunskaper både i skrift och muntligt på både svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i SAP

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-04-08

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Tora Matsson

072 396 69 00 Tora@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 1-2 års erfarenhet av arbete som orderadministratör eller säljsupport
  • Du har goda kunskaper inom Office-paketet, huvudsakligen Excel
  • Du har goda kunskaper både i skrift och muntligt på både svenska och engelska
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i SAP