MARKNADSKOORDINATOR TILL VÄXANDE BOLAG INOM E-HANDEL

Arbetsuppgifter

Nu har du som tycker att det är roligt med content, bild och produkter inom e-handel möjlighet att söka denna breda och spännande tjänst! Vår kund vill nu rekrytera en Produktadministratör som ska jobba med deras webbshop där de säljer tryck- och profilsaker. Som Produktadministratör är du ansvarig för att utöka och uppdatera vår kunds produktutbud, många produkter som säljs kan utökas med flera tillval därför är det viktigt att du är kreativ och kan presentera produkterna på bästa möjliga sätt för besökare. Som Produktadministratör lägger du upp nya produkter och produktkategorier samt håller dessa uppdaterade, i det ingår även att fota/redigera och lägga upp bilder. Du skriver även nyhets- och blogginlägg och jobbar med prissättning av produkterna. Vår kund har kontor och lager centralt i Stockholm, de är ett ungt gäng med familjär stämning!

Företagsuppgifter

Vår kund är ett växande bolag inom tryck- och profilsaker. De säljer och levererar tryck-/profilsaker till företag i olika branscher. Produkter vår kund säljer är allt från pennor, påsar och reflexer till större eventtält och banderoller. Vår kund värdesätter kvalitet och erbjuder sina kunder kvalitét till förmånliga priser. De arbetar väldigt mycket via sin egen hemsida/webshop där de fokuserar på lättillgänglighet och tydlighet. Idag är vår kund 14 stycken anställda i Sverige som tillsammans arbetar för att allt ska ske så smidigt som möjligt för kunder. Företaget har också ett systerföretag i Shanghai som de har ett nära samarbete med. Som Produktadministratör får du vara del i många delar av företaget och har en stor delaktighet i vår kunds fortsatta tillväxtresa.

Vad kunden erbjuder

Som Produktadministratör hos vår kund arbetar du i ett attraktivt läge i city, nära kommunikationer. Du arbetar i fina lokaler med möjlighet till träning, bastu, bio och middag. Du får ett generöst friskvårdsbidrag då det är viktigt för vår kund att personalen är välmående. Du möts av en familjär stämning när du öppnar dörren till vår kund och arbetar med ett ungt och glatt gäng.

Personliga egenskaper

Som Produktadministratör hos vår kund är du kreativ och en problemlösare. Du är social och trivs i att arbeta på en plats med högt i tak. Du tar ansvar och är noggrann. Vår kund ser gärna att du vill stanna och utvecklas hos dem, både i din roll och med företaget i deras fortsatta tillväxtresa.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du har goda kunskaper i Photoshop
  • Du har mycket god datorvana
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt mycket god engelska
  • Du har kunskaper i hur du skriver SEO-genomtänkta texter
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av video – att filma och redigera

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-01-31

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har goda kunskaper i Photoshop
  • Du har mycket god datorvana
  • Du behärskar svenska flytande i tal och skrift samt mycket god engelska
  • Du har kunskaper i hur du skriver SEO-genomtänkta texter
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av video – att filma och redigera