MARKNADSCHEF/MARKNADSANSVARIG/PROJEKTLEDARE TILL GLOBALT ELEKTRONIKBOLAG

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett av världens största bolag inom hemelektronik och teknik, som nu söker en marknadschef. Som marknadschef är du ansvarig projektledare inom ditt marknadsteam, där du ansvarar för att leda och leverera projekt. Ditt team är länken mellan huvudkontor, nordisk marknadsavdelning, kund och säljfunktioner för att initiera och implementera marknadsaktiviteter. Du ansvarar för att rulla ut specifika marknadsaktiviteter i varje nordisk marknad. Mycket fokus ligger på att driva och öka marknadsandelen för vår kunds smartphones. Vidare definierar du som marknadschef projekt på årlig och kvartalsbasis. Du har fullt ansvar i hela cykeln från briefing, budget, inriktning, uppdrag med interna och externa intressenter, förberedelse för presentationer, briefing för byråer, uppföljning. Du ser till att lanseringar koordineras i norden, ansvarar för media, PR, social och digital marknadsföring. I rollen har du ett brett kontaktnät internt och externt.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som marknadschef är du pragmatisk, har lätt för att samarbeta och är en problemlösare.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 200831 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Marketing, Projektledare, Media, Marknadsansvarig, Marknadschef

Kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande, fördelaktigt inom marknadsföring
  • Du har erfarenhet av projektledning
  • Du har mycket goda kunskaper inom MS Office, Excel och PPT
  • Du behärskar engelska flytande

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-07-30

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande, fördelaktigt inom marknadsföring
  • Du har erfarenhet av projektledning
  • Du har mycket goda kunskaper inom MS Office, Excel och PPT
  • Du behärskar engelska flytande