MARKETING SPECIALIST TILL KUND INOM HEMELEKTRONIK

Arbetsuppgifter

Vår kund söker efter en datadriven digital marknadsförare för att hantera utvecklingen och genomförande av E-postmarknadsprogrammet över deras varumärke ute i Europa. Rollen innebär att du kommer bli ansvarig för att konceptualisering, utveckling och hantera e-post utskick som ökar engagemang, lojalitet och slutligen behållning för vår kunds varumärke. Du kommer arbeta brett med flera olika målgrupper och fokus kommer ligga på kampanjarbete samt att planera och analysera olika aktiviteter. Du kommer inte att arbeta med content för utskicken utan denna roll kommer främst ha fokus på att optimera och utveckla arbetet kring email utskick. Du kommer arbeta med Europa som fokusområde vilket innebär nära samarbete med flera marknadsteam runt i Europa, att resor kan ingå samt att engelska är ett krav för att kunna utföra arbetet på bästa sätt. Vår kund har kontor i Stadshagen.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att passa i rollen måste du tycka det är roligt att vara en del av en snabbföränderlig organisation samt ha lätt för att multi-taska. Vi ser gärna att du är analytiskt lagt som gillar att lösa olika former av problem som kan uppstå i det vardagliga arbetet. Utöver det tror vi också att du har lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du gillar att samarbeta med dina kollegor för att nå bäst resultat. Vi tror att du känner dig mycket trygg i att arbeta på engelska i en internationell miljö samt att du delar kundens vision om att skapa enastående konsumentupplevelser för kunderna.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa under ett år, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer ha möjlighet att antingen vara anställd av JobBusters som konsult eller gå som underkonsult via JobBusters. Uppdraget utförs hos vår spännande kund i Stadshagen. Skicka in din ansökan i snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • 2-5 + års erfarenhet av arbete inom e-handel eller digital e-postmarknadsföring
  • Erfarenhet av kampanjarbete som driver resultat
  • Resultatfokuserad med ett kreativt sinne
  • Flytande i båda tal och skrift på engelska och sveska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-05-08

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Tora Matsson

072 396 69 00 Tora@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • 2-5 + års erfarenhet av arbete inom e-handel eller digital e-postmarknadsföring
  • Erfarenhet av kampanjarbete som driver resultat
  • Resultatfokuserad med ett kreativt sinne
  • Flytande i båda tal och skrift på engelska och sveska