HEAD OF ONLINE MARKETING / DIGITAL MARKETING MANAGER

Arbetsuppgifter

Vi hjälper nu vår kund inom finansbranschen att hitta sin nästa Head of Online Marketing / Digital Marketing Manager. Rollen innebär att du kommer ansvara för bolagets online marketing, som är deras allra största kanal för inflödet av nya kunder. Som Head of Online Marketing /Digital Marketing Manager kommer du ha stor frihet i ditt arbete och dina kreativa och mer eller mindre galna idéer för att nå målen kommer att välkomnas med öppna armar. En stor del av ditt arbete kommer såklart handla om att utforma och driva olika kampanjer för att stärka varumärket och kundmedvetenheten om bolaget. Du kommer också jobba mycket med analysering av kampanjerna för att med hjälp av all data utvärdera och optimera dina kampanjer. Som Head of Online Marketing / Digital Marketing Manager kommer du tillhöra kundens marknadsteam som idag består av två personer, där du kommer in som bolagets nya specialist gällande just onlinemarknadsföring. Det här är en tjänst för dig som trivs med att driva ditt eget arbete och få arbeta med mycket frihet under ansvar. Rollen som Head of Online Marketing / Digital Marketing Manager är mycket viktig för bolaget och du kommer att få alla möjligheter att prova idéer och tankar. Här finns en möjlighet att få vara med och skapa bolagets nya väg att jobba med onlinemarknadsföring och att få växa tillsammans.

Företagsuppgifter

Kunden är ett bolag inom finansbranschen som jobbar för att hjälpa deras kunder att förbättra sin privatekonomi. De lägger stort fokus på kundservice och utveckling av sin teknik, allt för att göra det så enkelt och lättillgänglig som möjligt för sina kunder. Bolaget har funnits sedan 2011 och är idag ca. 50 anställda.

Vad kunden erbjuder

Arbetsplatsen har väldigt högt i tak. Idéer och tankar diskuteras och bollas högt och lågt, och det är en öppen atmosfär. De har mycket aktiviteter internt för att hålla ihop gänget och bibehålla en god stämning. 2018 kommer mycket att satsas just på marknadsföringen och du kommer kunna få bli del av en häftig resa tillsammans med bolaget.

Personliga egenskaper

Som Head of Online Marketing / Digital Marketing Manager ser vi att du är väldigt driven och handlingskraftig. Du drivs av att jobba mot mål och av att se resultat! Din analytiska förmåga kommer väl till pass i djungeln av all data kring kampanjerna och trafiken till hemsidan. Att jobba självständigt och driva dina egna processer och aktiviteter är inga konstigheter, samtidigt som du gärna tar hjälp av ditt team för att bolla idéer och tillsammans hitta bästa vägen.

Tillträde och ansökan

Heltid, tillsvidare. Start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: digitala medier, online marketing, marketing manager, marknad, marknadsföring, digital marketing, e-commerce, e-handel, marknadsansvarig

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom marknad/ekonomi eller motsvarande
 • Du har jobbat med Online Marketing i ett par år, gärna inom e-commerce
 • Du är driven och kreativ
 • Meriterande med kunskaper i Photoshop och/eller InDesign
 • Har du någon erfarenhet av enklare kodning/webbutveckling är det meriterande
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-02-02

Lön

Fast lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Josefina Blomquist

08-525 240 21

Kvalifikationer

 • Eftergymnasial utbildning inom marknad/ekonomi eller motsvarande
 • Du har jobbat med Online Marketing i ett par år, gärna inom e-commerce
 • Du är driven och kreativ
 • Meriterande med kunskaper i Photoshop och/eller InDesign
 • Har du någon erfarenhet av enklare kodning/webbutveckling är det meriterande
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat