COPYWRITER B2B TILL BOLAG INOM MILJÖTEKNIK

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund inom luft & vattenrening söker vi nu en teknisk inriktad B2B Copywriter. Vill du arbeta i ett företag i den absoluta framkanten av miljöteknik? I rollen som Copywriter arbetar du både självständigt och i grupp. Du producerar innehåll , till kundens online närvaro både på egna domäner och i sociala B2B media såsom Linkedin, print, broschyrer, monterväggar filmer och animationer. Som Copywriter utformar du resultatorienterade kampanjer enligt marknadsplan, tillsammans med teamet, där du ansvarar för den taktiska skriftliga säljdrivande kommunikationen. Teamet där du kommer ingå består idag av fem olika kompetenser men du kommunicerar även med externa kontaktytor.

Företagsuppgifter

Vår kund är ett prisbelönat och globalt erkänt miljöteknikföretag (upprepas två rader ner). Lösningar, produkter och tjänster som vår kund erbjuder skapar idag nytta inom process- och livsmedelsindustrin, fastigheter och på privatmarknaden. Tack vare deras unika teknik är de idag ett snabbt växande företag med installationer i sex världsdelar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som B2B Copywriter är det viktigt att du har en god teknisk förståelse och en fallenhet för kommunikation och text. Du är strukturerad, engagerad och resultatdriven. Vidare är du självständig, kreativ, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du är övertygande och tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Du har en förmåga att kunna planera ditt arbete och se vad som är viktigt för stunden.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Copywriter, content, webb, teknisk produktion

Kvalifikationer

  • 3-5 år erfarenhet av arbete som B2B Copywriter
  • Teknisk bakgrund
  • Akademisk utbildning inom relevant område
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Det är meriterande om du behärskar finska språket

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2020-02-11

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • 3-5 år erfarenhet av arbete som B2B Copywriter
  • Teknisk bakgrund
  • Akademisk utbildning inom relevant område
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • Det är meriterande om du behärskar finska språket