VD TILL TERRATEC I SOLLENTUNA

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en VD till vår kund TerraTec, ett spännande bolag som jobbar med avancerad och ny teknik inom geodata. Som VD för TerraTec kommer du att arbeta med ett övergripande internt personalansvar i bolagets verksamhet i Sverige. Du kommer även att arbeta med ett operativt projektansvar och vi söker därmed en VD som trivs med att vara delaktig i pågående projekt såväl som nya projekt som utförs utav 4 st affärsområden med 4 st tillhörande projektledare. Vidare har du som VD även det rapporterande ansvaret gällande ekonomi och övrig administration. Du rapporterar till Koncernchef och har veckovis avstämning med koncernledning. TerraTec står inför en expansiv fas och som VD bör man ha ett naturligt säljdriv med intresse för att öka försäljningen i Sverige.

Företagsuppgifter

TerraTec är en totalleverantör av geodata och levererar tjänster inom geodesi, fotogrammetri, laserskanning, visualisering, 3D-modellering och BIM. De skapar värden åt kunder inom sektorer som infrastruktur, transport, industri, energiförsörjning och fastighetsförvaltning. TerraTec grundades 2004 i Norge och koncernen har idag ca. 240 anställda med kontor i Sverige, Norge, Finland och Estland. På kontoret i Stockholm är de idag 12 anställda.

Vad kunden erbjuder

Hos TerraTec erbjuds du en ansvarsfull och utvecklande roll, inte bara vad gäller ditt ledarskap utan även i branchen. De är ett dynamiskt företag som verkar i en internationell miljö med uppdrag i hela världen. TerraTec har en bred verksamhet med uppdrag inom ett stort antal verksamhetsområden och de erbjuder en miljö präglad av högt tekniskt kunnande och kontinuerlig utveckling.

Personliga egenskaper

För rollen som VD till Terratec lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du som VD har en stark operativt inriktad profil med intresse för entreprenörskap. Vidare tror vi att du besitter ett naturligt relationsbyggande och affärsutvecklande ledarskap med stor förståelse för affärsutveckling. Som VD är du delegerande och coachande och trivs med att motivera och entusiasmera andra. Vidare är du trygg, kommunikativ och bra på att skapa tydlighet inom organisationen. Vi ser även att du som VD har en strategisk höjd samt en förmåga att även omsätta strategi till handling. Prestigelöshet och stor operativ delaktighet är en självklarhet i rollen.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Flera års arbetslivserfarenhet inom mätningsteknik eller motsvarande
  • Mycket god teknisk förståelse och kompetens inom önskat område
  • Dokumenterad erfarenhet av ledarskap på ledningsnivå
  • God förståelse av offentlig upphandling

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-08-27

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Flera års arbetslivserfarenhet inom mätningsteknik eller motsvarande
  • Mycket god teknisk förståelse och kompetens inom önskat område
  • Dokumenterad erfarenhet av ledarskap på ledningsnivå
  • God förståelse av offentlig upphandling