PROJEKTLEDARE INOM HÅLLBARHET TILL IT BOLAG

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Projektledare inom Hållbarhet till vår kund. Som projektledare kommer du att tillsammans med kunden skapa en tids- och kostnadseffektiv modell för CO2-beräkningar för att bekämpa klimatförändringar och vara i framkant av hållbarhet. Dina arbetsuppgifter som Projektledare är omfattande kartläggning av kundens miljöer, servrar / maskiner, datacenter, energikällor, aktuella processer, styrningsmodeller och tillgängliga data. Du ska även ge förslag på lösningar och hur modellen ska struktureras och utformas, utvärdera olika lösningar, samt kunna utforska om liknande verkytg redan finns på marknaden eller om det behövs byggas upp inom företaget på egen hand. Som Projektledare kommer du även att vara ansvarig för interna kommunikationsplaner och uppföljningar.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du som Projektledare har erfaranhet inom arbete av C02 och energifrågor. Som person är du lyhörd och strukturerad. Du är en ledare och är en stjärna på att kommunicera med olika internationella partners.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget har ett öppet slutdatum. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Hållbarhet,Saas, IT, projektledare

Kvalifikationer

  • Du har 3 års erfarenhet av hållbarhetsfrågor
  • Du kan kommunicera på Svenska och Engelska obehindrat
  • Du har arbetat inom IT
  • Det är meriterande med erfarenhet av SaaS

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-11-07

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Carolina Lundgren

08-525 240 17 carolina@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har 3 års erfarenhet av hållbarhetsfrågor
  • Du kan kommunicera på Svenska och Engelska obehindrat
  • Du har arbetat inom IT
  • Det är meriterande med erfarenhet av SaaS