INTERIM INKÖPSCHEF TILL ENHETEN EKONOMI OCH FINANS

Arbetsuppgifter

Interim inköpschef sökes till uppdrag fram till 1 februari 2019 med möjlighet till förlängning. Som interim inköpschef kommer du att leda en grupp på 11 medarbetare inom avdelningen Ekonomi & Finans samt verksamhetsstöd. Gruppen arbetar både strategiskt samt operativt inom inköp. Vidare kommer du ha det övergripande ansvaret för Inköps-och upphandlingsprocesser inom koncernens samtliga verksamhetsområden. I rollen arbetar du med både med strategiska frågor men också processbaserat för att kunna skapa struktur samt effektivisera rutiner. Du kommer även att ingå i avdelningsledningen.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en mycket god förhandlare och som besitter en god problemlösningsförmåga. Du arbetar strukturerat och bygger både nya och befintliga relationer naturligt och du har god samarbetsförmåga när det kommer till att samarbeta med stakeholders inom koncernen. Vidare har du hög integritet och mycket energi liksom god självinsikt.

Tillträde och ansökan

Heltid, önskad start 18 september och fram till 1 februari 2019 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Interim, Inköp, inköpschef, stakeholders, förhandlare, chef, högskole, universitetsexamen

Kvalifikationer

  • Juridisk, ekonomisk eller teknisk utbildningsbakgrund
  • Flera års erfarenhet av strategiska och operativa inköpsprocesser
  • Minst 5 års chefserfarenhet.
  • Meriterande om du varit inköpschef tidigare

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-09-13

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Juridisk, ekonomisk eller teknisk utbildningsbakgrund
  • Flera års erfarenhet av strategiska och operativa inköpsprocesser
  • Minst 5 års chefserfarenhet.
  • Meriterande om du varit inköpschef tidigare