KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL VÄLKÄNT BOLAG

Arbetsuppgifter

Kundtjänstsupport med start mitten på december för långt uppdrag. Vi söker dig som nu är redo för att ta nästa steg i karriären och jobba som kundtjänstsupport. Här kommer du att arbeta med support för bolagets slutanvändare, besvara allmänna frågor om beställningar och utrustning. Vidare kommer du att hantera beställningar i en internportal, hantera incidenter och faktureringsfrågor och förbättra användarinteraktionen. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha minst 2 års erfarenhet av liknande arbete där du arbetat med support av nåt slag. Vidare tror vi att du är serviceminded, lösningsfokuserad, effektiv och lyhörd. Välkommmen in med din ansökan redan idag!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett ledande stort bolag. Arbetsplatsen är belagd i Södertälje.

Personliga egenskaper

För att fungera bra i rollen söker vi dig som är lösningsfokuserad, effektiv och som tycker om att ge god service över både telefon, mail och skype. Du motiveras av att kunna hjälpa till med din tekniska expertis och trivs i ett arbete där du får möjlighet att arbeta både självständigt och i team.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 20191130. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundtjänstsupport, support, customer support, stort bolag, teknik, teknisk support

Kvalifikationer

  • Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office paketet.
  • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Södertälje

Publ. datum

2019-02-14

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Du har goda kunskaper inom Microsoft Office paketet.
  • Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift.