KUNDTJÄNSTMEDARBETARE MED KÄNSLA FÖR SERVICE

Arbetsuppgifter

Nu söker vi för vår kunds räkning en kundtjänstmedarbetare med start omgående. Rollen innebär att du kommer ha ansvar för företagets telefonväxel och ha hand om inkommande samtal. Vidare kommer du också ha ansvar för orderhandläggning, utskick, lagerhantering, posthantering samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Då det är ett litet företag sätter det stora krav på att du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och hjälpa till där det krävs och behövs.

Företagsuppgifter

Arbetsplatsen är belagd i Solna, Stockholm

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen krävs en viss erfarenhet av tidigare kundservicearbete och vi tror att du är en person som brinner för att hjälpa andra och känner dig trygg med telefonen som redskap. Vi tror du är en glad person som har lätt att ta egna initiativ och som gärna vill vara en del av resten av teamet. Vidare tror vi att du har en hög kommunikativ förmåga och att du trivs på en mindre arbetsplats med familjär stämning. Då vår kund arbetar med djurartiklar kan det vara meriterande med ett stort intresse för djur.

Tillträde och ansökan

Heltid med start omgående – 28-12-18, men chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundtjänst, Kundservice, Administration,

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av tidigare arbete inom kundtjänst
  • Lätt att ta egna initiativ
  • Hög social kompetens

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Solna

Publ. datum

2018-09-04

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Tora Matsson

072 396 69 00 Tora@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av tidigare arbete inom kundtjänst
  • Lätt att ta egna initiativ
  • Hög social kompetens