KUNDSERVICE MED ERFARENHET AV KREDIT / DEBIT

Arbetsuppgifter

Kundservice för meriterande uppdrag! Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta med krediteringar och debiteringar. Du arbetar med att skapa underlag, dokumentera och arkivering. Vidare arbetar du med varierande administration som kan förekomma på en kundservice och försäljningsavdelning. För att bli aktuell behöver du god ekonomisk förståelse gällande kredit och debit, kunna arbeta mellan 07.00-17.00 och ha erfarenhet av kundservice och/eller ekonomi. Uppdraget startar 1 mars och pågår fram till 31 maj 2019. Skicka gärna in din ansökan redan idag då vi läser ansökningar löpande!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att bli aktuell för tjänsten behöver du vara flexibel, lösningsorienterad och vara effektiv. Vidare är du lyhörd och kan hantera ett högre arbetstempo. Du är serviceminded och kan arbeta både självständigt och i team.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 190301 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 190531. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundservice, kundstjänst, ekonomi, kredit och debit

Kvalifikationer

  • Du har god ekonomisk förståelse - kredit och debit.
  • Du är flexibel i arbetstiderna mellan 07.00-17.00.
  • Du har god erfarenhet av kundservice och/eller ekonomi.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-02-08

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har god ekonomisk förståelse - kredit och debit.
  • Du är flexibel i arbetstiderna mellan 07.00-17.00.
  • Du har god erfarenhet av kundservice och/eller ekonomi.