TEKNISK SKRIBENT TILL SPÄNNANDE KUND NORR OM STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Vår spännande kund strax norr om Stockholm växer och behöver förstärkning i sitt team av en Teknisk skribent. I rollen som Teknisk skribent kommer du primärt arbeta med kundens produktmanual. Det ingår då att ta fram både text och illustrationer. Vi söker efter någon som har ca 1-2 års erfarenhet av en roll som Teknisk Skribent med inriktning Illustration från senaste uppdrag/anställningar. Vidare söker vår kund en Teknisk skribent som har en god vana av att arbeta med de vanligt förekommande verktygen inom teknisk dokumentation.

Vad kunden erbjuder

Heltid, start omgående med en uppdragslängd på initialt 1-2 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Teknisk skribent, Illustratör, Illustration, Skribent, Kreativitet, Kreativ, Originalare, Copywriter

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Arbetsplatsen är belagd norr om centrala Stockholm.

Personliga egenskaper

Som Teknisk skribent tror vi att du har ett öga för detaljer och en god struktur i ditt arbete. Du ser, trots ditt starka detaljsinne, även i ett helikopterperspektiv och har en stark drivkraft i att alltid möta deadline enligt önskemål. Vidare tror vi att du som Teknisk skribent har en riktig ”can do-attityd” som inte är rädd för att hoppa rakt in i en ny, spännande utmaning med ett kreativt mindset.

Kvalifikationer

  • Du har minst 1-2 års erfarenhet av en roll som Teknisk skribent
  • Du har minst 1-2 års erfarenhet av en roll som även innefattat illustration
  • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-11-01

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har minst 1-2 års erfarenhet av en roll som Teknisk skribent
  • Du har minst 1-2 års erfarenhet av en roll som även innefattat illustration
  • Du hanterar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift