UTBILDNINGSANSVARIG TILL STORT FÖRSÄKRINGSBOLAG

Arbetsuppgifter

Utbildningsanvsvarig till stort försäkringsbolag! Nu söker vi dig som är social, prestigelös och självgående och som är intresserad av att arbeta med utbildningsadministration på ett större bolag i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att arbeta administrativt med utbildningar och interna arbetssätt. Vidare kommer du att skicka ut kallelser, administrera förstudier och kursscheman, förbereda rum för undervisning. Du kommer att hantera utvärdering och uppföljning och agera kontaktperson gentemot lärare och deltagare. En perfekt tjänst för dig som är intresserad av att arbeta med människor och som är serviceinriktad. Du trivs med att arbeta efter struktur och är noggrann i ditt arbetssätt. Ett längre uppdrag med start omgående, ansök redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är genuint serviceminded och som är intresserad av att kunna ge det lilla extra. Du är lyhörd och och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös, noggrann och struktuerad och ser vad som behöver göras. Vi ser att du tidsmässigt måste kunna rätta dig efter kursschemat inför utbildningstillfällen. Vissa morgnar behöver du Tex vara på plats kl 07:30 för att kunna möta upp det administrativa behovet inför dagen.

Tillträde och ansökan

Heltid, start ASAP t.o.m. 2018-06-28. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Administratör, utbildning, utbildningsadministratör, service, försäkringar, försäkring

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-10-10

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.