SYSTEMADMINISTRATÖR

Arbetsuppgifter

Har du en examen inom ekonomi eller IT och något års erfarenhet av IT eller ekonomiadministration? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi en Systemadministratör till vår kund som är en global verksam tillverkare och utvecklare av högförädlade rostfria stål och speciallegeringar! Ditt huvudfokus kommer vara: förbereda den månatliga och kvartalsvisa bokslutsperioden, prognosförberedelse, månatligt underhåll, stöd till end users vid felsökning av incidenter och koordinera och gå igenom incidenten tills en lösning är på plats, uppdatering av stamdata för alla finansiella rapporteringssystem, hantering av begäran om användaråtkomst för det huvudsakliga finansiella rapporteringssystemet, användarinstruktionsdokumentation samt förnya instruktionsmaterial. Du kommer arbeta i ett litet team som arbetar tillsammans och du kommer ha en kollega som arbetar inom samma område.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Systemadministratör hos vår kund tror vi att du är en driven lagspelare med en god kommunikativ förmåga. Vidare är du serviceminded och tycker om att lära dig nya saker!

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start 2022-12-01 och uppdraget förväntas löpa till 2023-06-01, med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Sandviken, samt delvis på distans. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-11-18. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sökord: Systemadministratör, Administratör, Financial System Support, Finans, Ekonomi, IT, Sandviken, Distansarbete, Remote

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi eller IT
  • Finansiellt systemstöd/adminbakgrund
  • IT admin/koordinator med On-Premium lösningserfarenhet
  • Citrix-miljö, BPC-system, ITSM Tool Service, Service Now/Service Portal
  • Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Sandviken

Publ. datum

2022-11-17

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Jennifer Norin

+46 70 838 03 96 jennifer.norin@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Akademisk examen inom ekonomi eller IT
  • Finansiellt systemstöd/adminbakgrund
  • IT admin/koordinator med On-Premium lösningserfarenhet
  • Citrix-miljö, BPC-system, ITSM Tool Service, Service Now/Service Portal
  • Flytande i svenska och engelska (tal och skrift)
Ansök tjänsten