SJÄLVSTÄNDIG ADMINISTRATÖR TILL KONTOR I MALMÖ

Arbetsuppgifter

För kunds räkning söker vi just nu efter en strukturerad administratör som trivs med att ta mycket egna initiativ och jobba flexibelt och som vill vara med och starta upp ett nytt kontor i Malmö. Vår kund, som är en ledande part inom företagsbostäder är just nu i en expansiv fas där du som administratör kommer arbeta nära med våra inneförvaltare i Göteborg samt 3 uteförvaltare i Skåne. Dina arbetsuppgifter kommer handla om att administrera felanmälningar via mail och telefon och registrera in dessa i systemet. Du kommer ha mycket kontakt med bostadsgäster samt fastighetsskötare, både via mail och telefon, och mycket av kommunikationen sker på engelska. Övriga uppgifter handlar om besiktningar, informationsmaterial och ansvar för lager/orderhantering och sköta kontakt med externa parter till företaget.

Företagsuppgifter

Vår kund är i en expansiv fas med kontor på flera ställen i Sverige. De arbetar med att förmedla long stay apartments till kunder och företag runt om i landet. Skånekontoret kommer att startas upp nu och är en del av Göteborgskontoret, i dagsläget finns 3 medarbetare. Kontoret kommer att vara i Västra Hamnen i Malmö där du som inneförvaltare kommer ha ansvar för kontoret medans dina medarbetar kommer arbeta mycket tid ute hos kund.

Vad kunden erbjuder

Vår kund är ledande inom företagsbostäder. De har kollektivavtal och diverse förmåner så som friskvårdsbidrag och friskvårdstimme en gång i veckan.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vår kund letar efter en medarbetare som vill vara en del av deras familjära känsla på företaget, och för att trivas som administratör är det viktigt att du har social förmåga och gillar att arbeta med kundservice. Då arbetet kräver mycket eget ansvar är det viktigt att du inte är rädd för att ta egna initiativ och att du gillar att arbeta självgående och flexibelt. Då kontoret är under en uppbyggnad är det viktigt att du känner dig trygg i att arbeta självständigt och har lätt för att själv se när saker behöver göras. Har du tidigare erfarenheter inom hotellbranschen och bokningssystem är det meriterande.

Tillträde och ansökan

Vikariat, med start omgående. Tjänsten är ett vikariat på 1 år, med goda chanser till förlängning. Skicka in din ansökan i word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Administratör, Inneförvaltare, förvaltare, service, fastighetsförvaltning, administration.

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Du har erfarenhet av att arbeta i administrativa system (bokningssystem eller liknande)
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skift
  • Du har B-körkort för manuell växel

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Malmö

Publ. datum

2018-10-03

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Tora Matsson

072 396 69 00 Tora@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete
  • Du har erfarenhet av att arbeta i administrativa system (bokningssystem eller liknande)
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skift
  • Du har B-körkort för manuell växel