SERVICE DESK SUPPORT TILL LÄKEMEDELSBOLAG - VIKARIAT

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är ett globalt läkemedelsbolag med kontor bland annat i Stockholm söker vi nu en person som kan stötta kundens Service desk under ett vikariat. I rollen kommer du att vara delaktig i den dagliga supporten och hjälpa kunder med deras ärenden, installation av både hård-/mjukvara, hantera inköp och vara en viktig nyckelperson för att driva funktionen som vår kunds service desk har. Du får gärna tidigare, förutom att ha arbetat i liknande roll, ha erfarenhet av att leda och koordinera olika aktiviteter eller projekt och trivas med det.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att passa i den här rollen är du som person social och trivs i kommunikation med andra. Du har förmågan att planera och prioritera ditt arbete och arbeta i ett högt tempo. Du har ett stort intresse för IT/teknik och håller även gärna på med det på din fritid.

Tillträde och ansökan

Uppdraget är ett vikariat på heltid och vår kund ser start för rollen under mars och uppdraget förväntas löpa till september 2022. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund i centrala Stockholm. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet från liknande roll inom IT/teknik.
  • Minst gymnasial utbildning, gärna inom teknik eller motsvarande.
  • Ha ett intresse för IT/teknik.
  • Behärska svenska flytande i både tal och skrift.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-01-12

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Lina Isberg

+46 73 320 49 80 lina.isberg@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Några års erfarenhet från liknande roll inom IT/teknik.
  • Minst gymnasial utbildning, gärna inom teknik eller motsvarande.
  • Ha ett intresse för IT/teknik.
  • Behärska svenska flytande i både tal och skrift.
Ansök tjänsten