PROJEKTKOORDINATOR TILL INNOVATIVT FÖRETAG

Arbetsuppgifter

Projektkoordinator till innovativt bolag i Göteborg. Vi söker nu en projektkoordinator med kunskap om produktutveckling för att hantera projektmöten med dagordning och protokolluppföljning av projektstatistik. I ditt dagliga arbete kommer du att stödja i olika projekt och processer samt leda och följa upp leverans gällande mål. Nu söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av projektkoordinering, akademisk utbildning inom relevant område och som har flytande kunskaper i engelska. Som person tror vi att du är lösningsorienterad liksom har ett intresse för att nätverka med din omgivning. Vidare är du serviceinriktad och intresserad av att hjälpa till där det behövs. Ett perfekt uppdrag för dig som har möjlighet att börja omgående och arbeta fram till 21 december 2017. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Företagsuppgifter

Vår kund sitter i Lindholmen i Göteborg och är ett innovativt företag som verkar inom bilbranschen.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att passa i tjänsten behöver du vara serviceinriktad och lösningsfokuserad. Du trivs bra när du får möjlighet att hjälpa till där det behövs och har inga problem att nätverka med både internt och externt gällande projekten.

Tillträde och ansökan

Heltid. Start OMGÅENDE och fram till 21 december 2018. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Projektkoordinator, projekt, koordinator, koordinering, Project Coordinator, Göteborg

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet som projektkoordinator
  • Akademisk utbildning inom relevant område
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift då koncernspråket är engelska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2018-08-02

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

Kvalifikationer

  • Minst 3 års erfarenhet som projektkoordinator
  • Akademisk utbildning inom relevant område
  • Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift då koncernspråket är engelska