PROJEKTKOORDINATOR / ADMINISTRATÖR TILL INTERNATIONELLT BOLAG

Arbetsuppgifter

Vi är nu på jakt efter en Projektkoordinator / Administratör till en spännande arbetsplats. Kunden jobbar med internationellt utvecklingssamarbete och behöver nu stärka upp sitt team som jobbar mot Ukraina. Som Projektkoordinator / Administratör kommer du ha en central roll i Stockholmsteamet och ha mycket kontakt både med både ditt team och även teamet i Ukraina. Du kommer fungera som länken mellan dessa team och bland annat koordinera och följa upp olika avtal, upphandlingar och annan dokumentation som skickas mellan dessa team. Vidare kommer du följa upp olika rapporter samt vara behjälplig med en del enklare ekonomiuppgifter. Tjänsten kommer att tillhöra Stockholmsteamet och ha sin bas i Stockholm, men tjänsten innefattar en del resande (från ett par dagar/månad) till Kiev för att möta teamet där.

Företagsuppgifter

Vår kund är en organisation för internationellt utvecklingssamarbete. På uppdrag av framförallt en av de främsta biståndsorganisationerna arbetar kunden med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. På huvudkontoret i Stockholm är de ca 24 personer och ungefär lika många kontrakterade på heltid i deras projekt utomlands. Bolaget växer och utökar nu sin verksamhet i Ukraina och söker därför en Projektkoordinator / Administratör för att stärka upp teamet i Stockholm.

Vad kunden erbjuder

Kunden erbjuder en spännande arbetsplats där du får bli en del av en organisation som jobbar för att förbättra den Ukrainska befolkningens vardag. De erbjuder en härlig arbetsmiljö för dig som trivs med internationella kontakter och som tycker om att få ta del av världen och olika kulturer. Du kommer in i en härlig och välkomnande grupp och du kommer bli del av en verksamhet där alla hjälps åt och jobbar åt samma håll. Möjligheten till flextid, ett generöst friskvårdsbidrag och härliga lokaler med bra kommunikationer är andra förmåner som kommer med jobbet.

Personliga egenskaper

Som Projektkoordinator / Administratör ser vi att du är noggrann och strukturerad. Du har förmågan att hantera och sortera mycket information samtidigt som du inte tummar på kvaliteten i ditt arbete. Då du kommer ha mycket kontakter både internt och externt ser vi att du har en god känsla för kundservice och trivs i en central och koordinerande roll. Då du dagligen kommer arbeta mot dina kollegor i Ukraina ser vi att du talar och förstår ukrainska, alternativt talar ryska och har förståelse för ukrainska.

Tillträde och ansökan

Heltid, visstidsanställning. Uppdraget förväntas starta omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Anställningen kommer ligga på 12 månader, med chans till förlängning efter det. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du är social och har ett utvecklat sinne för kundservice
  • Du har tidigare erfarenhet av att jobba som Projektkoordinator / Administratör eller motsvarande
  • Du talar och skriver såväl svenska som ukrainska (ryska kan också fungera)
  • Goda kunskaper även i engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från att ha jobbat i en internationell organisation

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-02-28

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Josefina Blomquist

08-525 240 21

Kvalifikationer

  • Du är social och har ett utvecklat sinne för kundservice
  • Du har tidigare erfarenhet av att jobba som Projektkoordinator / Administratör eller motsvarande
  • Du talar och skriver såväl svenska som ukrainska (ryska kan också fungera)
  • Goda kunskaper även i engelska
  • Meriterande med tidigare erfarenhet från att ha jobbat i en internationell organisation