PROJEKTASSISTENT FÖR DELTIDSUPPDRAG TILL KUND I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en Projektassistent till vår spännande kund med huvudkontor i Vasastan, Stockholm. Som Projektassistent kommer du primärt att stötta en utav företagets Projektledare i administrativa delar under projektets gång. Som Projektassistent kommer du t.ex. att arbeta med att föra in enkäter och data via Excel till kundens system, du kommer att ta fram underlag till presentationer av färdiga projekt samt övriga administrativa uppgifter som kan uppstå i kundens projekt. Vid behov kan du som Projektassistent även komma att stötta supportavdelningen genom att svara på mail och telefonsamtal från slutkunder. Som Projektassistent är du Projektledarens detaljerade ögon och lyhörda öron i ett roligt, dynamiskt och kundnära projekt och får vara med om en otroligt spännande och lärorik resa under projektets gång.

Vad kunden erbjuder

Som Projektassistent hos vår kund har du chans att kliva in i en spännande, dynamisk miljö och arbeta i projekt mot och med stora, välkända kunder. Du får chans att arbeta i en roll där du ständigt är nära organisationen i ett familjärt företag. Du får otroliga utvecklingsmöjligheter inom projektassistans. Som projektassistent arbetar du i en varierande arbetsroll där ingen dag är den andra lik!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som är verksamma inom kund- och medarbetarundersökningar. De är också verksamma som managementkonsulter med gedigen kunskap om utmaningarna i att styra internationella säljorganisationer och en djup insikt om hur strategier måste implementeras lokalt för att få effekt i form av ökad försäljning. Arbetsplatsen är belagd i Vasastan, i centrala Stockholm

Personliga egenskaper

Som Projektassistent är du noggrann, strukturerad och snabblärd. Du trivs i en energisk miljö och lägger stor vikt vid att utföra ett korrekt utfört arbete från första stund. Du är flexibel och är inte rädd att hugga i där din assistans behövs.

Tillträde och ansökan

Deltid, uppskattat ca 1-2 arbetsdagar i veckan. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2019-05-31, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Du har dokumenterad erfarenhet av en koordinerande, assisterande och/eller administrativ roll
  • Du hanterar MS Excel obehindrat
  • Du hanterar MS Power Point obehindrat
  • Du har mycket god systemvana och är snabblärd i system
  • Det är starkt meriterande om du har studerat eller studerar med inriktning research och/eller statistik

Omfattning

Deltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-02-01

Lön

Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

Natalia Dusant

08-525 240 22 natalia@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har dokumenterad erfarenhet av en koordinerande, assisterande och/eller administrativ roll
  • Du hanterar MS Excel obehindrat
  • Du hanterar MS Power Point obehindrat
  • Du har mycket god systemvana och är snabblärd i system
  • Det är starkt meriterande om du har studerat eller studerar med inriktning research och/eller statistik