PROJEKTADMINISTRATÖR TILL MYNDIGHET I STOCKHOLM

Arbetsuppgifter

Kunden till oss ansvarar för infrastrukturen i Stockholm och för ett av deras projekt söker de nu en Projektadministratör. Projektadministratören är spindeln i nätet med många kontaktytor, både internt och externt. Projektadministratören ska vara program-/projektledaren behjälplig och bidra till att effektivisera verksamheten genom att stödja projektmedlemmarna och skapa struktur. Som projektadministratör ska du som främsta arbetsuppgift stötta sektionens olika projekt med de administrativa arbetsuppgifterna. I uppdraget ingår bl a att du: agerar utifrån projektets mål, ansvarar för att hantera löpande administrativa frågor och lösa uppkommande administrativa frågor. Du är sammanhållande och skapar förutsättningar för den administrativa processen i projektet, så som dokumenthanteringsplan, diarieföring, introduktion av nya projektmedlemmar, protokoll från möten och fakturahantering samt medverkar och bidrar till utvecklingen av IP:s administratörsnätverk.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget kommer utföras hos vårt kunds kontor i Stockholm.

Personliga egenskaper

För att passa i den här rollen ser vi att du som person har god samarbetsförmåga och initiativförmåga, är flexibel och tydlig i din kommunikation. Som person är du utåtriktad samtidigt som du är ödmjuk och ha lätt för att skapa förtroende. Du har lätt för att arbeta självständigt men trivs att arbeta i team. Du har även en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter och trivs med ordning och reda.

Tillträde och ansökan

Arbetsomfattningen är heltid och kontorstider, 40h/v. Vår kund ser gärna start i början av oktober och uppdraget förväntas löpa till minst 2023-12-31, med goda chanser till förlängning på längre sikt. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan omgående då urvalet och intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

  • Minst avslutad gymnasieexamen
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete
  • Minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med dokumenthanteringssystem
  • Goda kunskaper i Office 365 (Excel, PowerPoint m.m.)
  • Behärska svenska och engelska, flytande i både tal och skrift

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2021-09-02

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Lina Isberg

+46 73 320 49 80 lina.isberg@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Minst avslutad gymnasieexamen
  • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete
  • Minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med dokumenthanteringssystem
  • Goda kunskaper i Office 365 (Excel, PowerPoint m.m.)
  • Behärska svenska och engelska, flytande i både tal och skrift
Ansök tjänsten