PROJEKTADMINISTRATÖR FÖR LÅNGT UPPDRAG

Arbetsuppgifter

Projektadministratör till statlig myndighet i Göteborg! Är du intresserad av ett långt uppdrag som projektadministratör? Då kan vi ha nästa jobb för dig! Vår kund har infört en IT-lösning som nu skall designas och konfigueras under kommande 2 år. Här kommer du att arbeta med att säkerställa att all formell dokumentation sker enligt kontrakt med leverantörer och hanteras korrekt. Du kommer att utgöra en viktig del av vår kunds projektprograms administrativa stöd för ledningsfunktionerna. Arbetsuppgifterna kommer att variera över tid. Ett långt uppdrag som startar snarast och pågår fram till 2020-12-31. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Du kommer att arbeta hos vår kund som är en statlig myndighet. Arbetsplatsen är belagd i Göteborg.

Personliga egenskaper

För att fungera bra i rollen behöver du vara en god lyssnare samt kunna fånga upp det viktiga i möten. Du är effektiv och noggrann och är mån om att göra ett bra jobb.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start snarast och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 20-12-31 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Projektadministratör, administratör, projekt, långt uppdrag, statlig myndighet

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning.
  • Stor erfarenhet och vana av administrativt jobb i större IT-och verksamhetsprojekt.
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2019-05-08

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Camilla Wohlin

0709-788 688 camilla@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning.
  • Stor erfarenhet och vana av administrativt jobb i större IT-och verksamhetsprojekt.
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska