PROJEKTADMINISTRATÖR

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund söker vi nu en Projektadministratör! I rollen kommer du ansvara för att upprätthålla projektets kommunikationsstrategi och för utvalda kanaler genomför kommunikationen (t.ex. intranät, veckobrev etc). Du kommer hantera dagliga projektrelaterade uppgifter som till exempel rapportering och informationsflöden, se till att varje team har de verktyg som behövs för att möta projektets leveranser och att de följer uppsatta utvecklade projektprocesser för uppföljning och kontroll, skapa projektscheman som innehåller material-, lokal- och resursbehov, ta ansvar för projektets gemensamma lagringsytor för dokumentation, hjälpa till att dokumentera projektfaser och skapa sammanfattande rapporter för besluts- och förankringsgrupperingar, arbeta nära projektresurser för att stötta dem i deras dagliga arbete avseende framdrift, tidsplaner, kvalitetsplaner, uppföljning, problemhantering, riskhantering etc, bidra till att bygga ett starkt team genom att utveckla relationer mellan varje team och gruppmedlem och illustrera hur enskilda gruppmedlemmar påverkar framgången för hela projektet och stötta övriga projektledningen i deras sysslor.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att trivas hos vår kund i rollen som Projektadministratör tror vi att du är strukturerad, kvalitetsmedveten, kommunikativ, driven och gillar att ta ansvar. Du förväntas vara självgående och att du självständigt kan driva frågor framåt men samtidigt ska du ha en god samarbetsförmåga.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start 2022-10-07 och uppdraget förväntas löpa till 2023-06-30, med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-09-09. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sökord: Projektadministratör, Projektkoordinator, Administratör, Stockholm

Kvalifikationer

  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift (svenska och engelska)
  • Grundläggande förståelse för projektarbete
  • God IT-vana (MS Office, Teams etc)

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2022-09-27

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Jennifer Norin

+46 70 838 03 96 jennifer.norin@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • God förmåga att kommunicera i tal och skrift (svenska och engelska)
  • Grundläggande förståelse för projektarbete
  • God IT-vana (MS Office, Teams etc)
Ansök tjänsten