KUNDSERVICEMEDARBETARE SOM ÄR EN FENA PÅ FINSKA!

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett omväxlande jobb där du varje dag får lösa människors problem? Vår kund söker en kundtjänstmedarbetare som talar och skriver flytande finska och svenska. Arbetet innebär att du tar emot inkommande samtal i samtalet vägleder du kunder på bästa sätt där frågorna handlar om reklamationer, felsökning och teknisk support. Som kundservicemedarbetare kommer du även att arbeta med firstline support för våra svenska och finska kunder. Du är den som kunder och våra säljare tar kontakt med när de behöver hjälp gällande frågor kring våra produkter, garantier och övriga orderärenden.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Som person är du väldigt strukturerad, flexibel och social. Du är väldigt självsäker i din roll och du får dina kunder att känna sig sedda och trygga. Du har inga problem att ha flera uppdrag parallellt och du är mycket driven. Vidare är du ödmjuk och en lagspelare av rang.

Tillträde och ansökan

Heltid.Vår kund önskar start 2019-11-04 t om 2021-04-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande. Sökord: Kundservice, customer agent, kundservicemedarbetare

Kvalifikationer

  • Van av att hantera telefon och dator samtidigt
  • Kunna navigera mellan olika system samtidigt
  • Mycket god kunskap av officepaketet, främst Excel
  • Flytande i svenska, finska och engelska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2019-10-24

Lön

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Klara Renberg

08-525 240 22 klara@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Van av att hantera telefon och dator samtidigt
  • Kunna navigera mellan olika system samtidigt
  • Mycket god kunskap av officepaketet, främst Excel
  • Flytande i svenska, finska och engelska