KOORDINATOR/ADMINISTRATÖR SÖKES TILL BOLAG I CENTRALA GÖTEBORG

Arbetsuppgifter

Som Koordinator hos vår kund fungerar du som spindeln i nätet genom att stötta ledare och chefer i såväl administration som samordning av aktiviteter och möten. Tillsammans med övriga koordinatorer och administratörer ansvarar ni för att stötta projektledare och chefer i att arrangera möten, bjuda in deltagare, beställa lunch/fika, vid behov delta vid möten och föra anteckningar, administration och samordning kring evenemang och gruppaktiviteter, förbereda underlag för prognos och projektuppföljning samt koordinera inköp vid behov.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Koordinator tror vi att du är en ansvarstagande och driven person med god analytisk förmåga. Du trivs i en roll med fokus på struktur och tar dig an arbetsuppgifter med en lösningsorienterad inställning. Vidare har du lång erfarenhet av roller av serviceorienterad karaktär och är van av att arbeta såväl självständigt som proaktivt.

Tillträde och ansökan

Heltid, start 180806 tom 190106. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format. Kontaktperson för processen är på semester vecka 29-31, du kommer att bli kontaktat av kollega från JobBusters om du är aktuell för uppdraget! Sökord: koordinator, administratör, administration, samordning, ms office, power point, word, excel, outlook, windows, arrangera, service, koordinera, admin, konsult

Kvalifikationer

  • Flera års erfarenhet av administrativ support och koordinering
  • Talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska (ytterligare språk är meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i Outlook, Excel, Power Point, Word

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publ. datum

2018-07-11

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Flera års erfarenhet av administrativ support och koordinering
  • Talar och skriver flytande på såväl svenska som engelska (ytterligare språk är meriterande)
  • Mycket goda kunskaper i Outlook, Excel, Power Point, Word