JUNIOR ADMINISTRATÖR MED INTRESSE FÖR EKONOMI

Arbetsuppgifter

Har du ett par års erfarenhet av roller inom kontor och administration, eller har du precis avslutat dina studier inom ekonomi/HR och känner dig redo för nästa steg i karriären? Som Administratör hos vår kund finns möjligheten att utvecklas i flera olika riktningar. Bolaget är verksam inom konsultförmedling och behöver en vass Administratör att ansvara för framtagning och administrering av konsult- och kundavtal, stämma av tidrapporter och matcha kundfakturor mot leverantörsfakturor, administrativt stöd vid upphandlingar, onboarding och offboarding av personal samt framtagning av underlag för statistik. Företaget har sedan start befunnit sig i en expansiv fas och behöver en administrativ funktion med stort engagemang och driv att utveckla effektiva och högkvalitativa rutiner och arbetssätt. Rollen som Administratör en således en ny funktion på företaget med stort utrymme att påverka dess innehåll.

Företagsuppgifter

Bolaget grundades för 3 år sedan och är verksamma inom konsultförmedling av IT-profiler. Deras mål och ambition är att möjliggöra för konsulter att arbeta med det som intresserar dom mest och att företag på ett enkelt och smidigt sätt får tillgång till efterfrågad kompetens inom IT. Bolaget har kontor i centrala Stockholm i närheten av Hötorgets T-bana och bra utbud av restauranger. Dom karaktäriseras av en familjär stämning med högt i tak där det finns en tydlig entreprenörsanda. Du välkomnas till ett team med höga mål och ambitioner som inte missar ett tillfälle att fira varandras framgångar.

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

Vi söker en nyfiken och kreativ Administratör med fallenhet för struktur och kvalitet. Vi tror att du är i början av din karriär och söker en arbetsplats där du tillsammans med bolaget formar din roll. Du trivs med fördel att arbeta såväl högt som lågt och tar dig gärna an nya projekt och arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i ett nära samarbete med kollegor och trivs med fördel på en social arbetsplats med fokus på teamwork och gemensamma resultat.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Administration, ekonomi, koordinator, service, HR

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av en roll inom ekonomi och/eller administration och är redo för nästa steg i karriären
  • Du har ett intresse av att arbeta i ett mindre, expansivt bolag med goda utvecklingsmöjligheter
  • Du har goda kunskaper i MS Office och har lätt för att lära dig nya system
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2018-04-06

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Kontaktperson

Amanda Johansson

08-525 240 24 amanda.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av en roll inom ekonomi och/eller administration och är redo för nästa steg i karriären
  • Du har ett intresse av att arbeta i ett mindre, expansivt bolag med goda utvecklingsmöjligheter
  • Du har goda kunskaper i MS Office och har lätt för att lära dig nya system
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska