HR-MANAGER MED NORDISKT ANSVAR TILL INTERNATIONELLT BOLAG

Arbetsuppgifter

I rollen som HR Manager kommer ditt primära fokus vara att ge personalstöd till medarbetare och chefer i de nordiska länderna, samt främja och utveckla en bra arbetsmiljö genom samarbete med andra HR Partner som är lokaliserade runt om i världen. Tillhandahålla stöd och rapporter för interna och externa HR-frågor så som anställning, pension, löner, förmåner och anställningsrelationer. Som HR Manager kommer du också att ansvara för att planera samt genomföra teamaktiviteter för att berika medarbetarnas välbefinnande och öka teamengagemang. Du kommer även att vara delaktig i frågor kring mångfalds- och inkluderingsinitiativ. Du rapporterar direkt till HR Director som finns på Irland.

Företagsuppgifter

Vår kund är ett internationellt företag som huvudsakligen arbetar med konsultförmedling till sina slutkunder, men också direktrekryteringar. De arbetar med några av landets största bolag för att förenkla konsultinköpsprocessen. Vår kund arbetar för att hitta de bästa kompetenser som marknaden har att erbjuda! Vår kund erbjuder ett stort och härligt gäng med varierande erfarenheter som lär av varandra. Du kommer till en flexibel arbetsplats, med möjlighet att arbeta hemifrån på deltid. De är duktiga på att fira framgångar, har en bra sammanhållning och högt i tak. Söker du en arbetsplats mitt i Stockholm city där tillit, respekt och där glada skratt värderas högt – då har du hittat rätt!

Om oss

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Personliga egenskaper

För att passa bra in i denna roll behöver du vara bekväm med att fatta snabba beslut, ha en stark förståelse för medarbetarrelationer samt utmärkt förhandlings- och konfliktlösningsförmåga. Vidare behöver du ha lätt för att kommunicera, både på svenska och engelska, med medarbetare i olika roller och positioner. Du har en bra förståelse för affärskultur och medarbetarnas tankesätt för att på bästa sätt hjälpa cheferna i ett balanserat beslutsfattande. Vi ser också att du är resultatdriven, kan hålla deadlines samt har ett öga för detaljer. Du agerar med integritet, professionalism och förstår vikten av konfidentialitet.

Tillträde och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johanna Johansson. Detta är en heltidstjänst med kontorstider, där resor kan förekomma. Du blir anställd direkt hos vår kund med provanställning om sex månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: HR advisor, human resources, HR partner, HR, HR generalist, HR specialist, HR Manager, Personalvetare.

Kvalifikationer

  • Du har en universitetsexamen inom HR
  • Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet inom HR rådgivning, med liknande arbetsuppgifter.
  • Flytande engelska och svenska. Du ska utan problem kunna kommunicera samt hålla presentationer på engelska.
  • Du har goda kunskaper inom MS Office.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med informationssystem inom HR.

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Stockholm

Publ. datum

2021-11-29

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Johanna Johansson

+46 76 719 66 61 johanna.johansson@jobbusters.se

Kvalifikationer

  • Du har en universitetsexamen inom HR
  • Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet inom HR rådgivning, med liknande arbetsuppgifter.
  • Flytande engelska och svenska. Du ska utan problem kunna kommunicera samt hålla presentationer på engelska.
  • Du har goda kunskaper inom MS Office.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med informationssystem inom HR.
Ansök tjänsten